Kur prapuolė šimtas Virgio Stakėno kilogramų?

Kur ir kodėl pradingo Virgis Stakėnas? Kodėl populiaraus dainininko nebematome koncertuose, o bet kokių interviu jis kategoriškai atsisako?

Gal V. Stakėnas serga? Gal prarado balsą? O gal jo išvis nebėra Lietuvoje? Juk anksčiau ne sykį pasakojo, kad dažnai išvyksta pas Amerikoje gyvenančius anūkus ir vienturtę dukrą.

„Manęs jau net mama klausia, kur prapuolė dainininkas V. Stakėnas? Mama, sakau, jis dainuoja, bet jo nėra televizijoje”, - LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai” šio antradienio vakarą 20.25 val. pasakos V.Stakėnas.

Tuomet, kai po ilgų derybų V.Stakėnas žurnalistus pakvietė į svečius, tapo akivaizdu, kad jis vis dar gyvena Lietuvoje. O ir su niekieno kito nesupainiojamas Stakėno balsas skamba lygiai taip pat, kaip anksčiau.

Tačiau dabar labiau visiems rūpi kiti akivaizdžiai pastebimi V. Stakėno išorės niuansai. Kas nutiko, kad staiga prapuolė kone šimtas jo kilogramų? Ar dainininkas atrado stebuklingą dietą? Ar užsirišo skrandį? O gal susirgo ir sublogo ne savo noru?

„Esu tikrai labai pasikeitęs. Iš Amerikos parsivežiau rūbų, o dabar nežinau, ką su jais reikės daryti”, - apie svorio permainų sukeltus rūpesčius pasakojo V. Stakėnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eugenijus

Eugenijus portretas
JOoooo.Kadangi o bet taciau ir bendrai paemus atskirai padejus š****.

saunuolis

saunuolis portretas
pavyzdys musu persipenejusiems tautieciams

neuzmirstuole

neuzmirstuole portretas
Tai pabaikite parasyti straipsni iki galo ...nes lietuviskos televizijos neziuriu...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių