Kultūrinis projektas „I Love Palanga“ sugrįžta į Palangą

Kultūrinis projektas „I Love Palanga“ sugrįžta į kurortą savo antrajam sezonui. 2012 m. Palangos skulptūrų parko pievoje startavęs meninis, kultūrinis reiškinys, šią vasarą prasmingai papildys „Palanga – Lietuvos kultūros sostinė 2013“ renginių tinklelį, kviesdamas jaukiam ir nebanaliam laikui.

Siekdami suteikti naują impulsą Palangos miesto kultūriniam įvaizdžiui, projekto rengėjai ir šiemet akcentuoja didžiausią šiuolaikinės visuomenės vertybę – kūrybiškumą bei bendruomenę įtraukiančias kūrybines praktikas. Kūrybiškas požiūris į kultūrinės erdvės „I Love Palanga“ kūrimą juntamas visuose projekto etapuose, pradedant originaliais, darnos su aplinka idėjas generuojančiais architektūriniais sprendimais, baigiant – akiratį plečiančiu bei asmeninę kūrybos laisvę skatinančiu renginių tinkleliu.

Dėl savo išskirtinės formos ir siekiamų tikslų, projektas generuoja reliaciniam menui būdingas reikšmes – alternatyvi turiningo laisvalaikio erdvė „I Love Palanga“ jau įrodė, kad gali burti bendraminčius ir sėkmingai aktyvuoti jų kūrybinį potencialą.

Šią vasarą „I Love Palanga“ toliau formuos miestų parkams būdingą atmosferą - atvirą, visiems prieinamą erdvę, kurioje lankytojai ras ramybę, galimybę atsipalaiduoti nuo pramoginio šurmulio ir tuo pačiu įsitraukti į bendruomeniškas veiklas: kino peržiūras po atviru dangumi, koncertus, kūrybines bei edukacines dirbtuves, pokalbių ir susitikimų vakarus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių