Krisui Marshallui patarė naudoti botoksą

Niekam ne paslaptis, kad Holivude moterys jaučia didžiulį spaudimą kuo ilgiau atrodyti tarsi dvidešimtmetės.

Tačiau jaunystės kultas Holivudo kalvose toks galingas, kad apie botoksą vis dažniau priversti susimąstyti ir vyrai.

Aktorius Krisas Marshallas pasakoja savo kailiu patyręs nemalonų jausmą, kai užuot gavęs jauno vyruko, gavo jo vyresniojo brolio vaidmenį. 39 metų aktorius teigia, kartą net sulaukė atviro režisieriaus pasiūlymo susimąstyti apie raukšlių lyginimo procedūrą botoksu.

„Dalyvavau aktorių atrankoje ir visi kiti kandidatai buvo kone dešimtmečiu jaunesni už mane,  – pasakoja K. Marshallas. – Kai režisierius man pasiūlė kitą vaidmenį, jis pasakė, kad arba aš imu vyresniojo brolio rolę arba pasidarau raukšlių lyginimo procedūrą! Ir jis nejuokavo! Tačiau pirmoji mano mintis buvo – niekada! Aš esu aktorius, man reikia plastiško veido, kad galėčiau reikšti savo emocijas“.

Netrukus K. Marshallą ir plastišką jo veidą be botokso bus galima pamatyti komedijoje „Bernvakaris Australijoje“. Filme jis vaidina vieną iš trijų pašėlusių pabrolių, kurie atkeliauja į Australiją dalyvauti savo geriausio draugo vestuvėse.  
Beprotiškų nuotykių kupinas pasiruošimas vestuvėms taps tikrų išbandymu  jaunųjų meilei, o tradicinei vestuvių priesaikos frazei „ir laimėje, ir nelaimėje“ netašyti pabroliai suteiks visai naują prasmę.

Komedijos „Bernvakaris Australijoje“ premjera Lietuvos kino teatruose jau  birželio 1 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių