Kristupas Krivickas: „Po vedybų moteris turi keisti stilių“

Priblokštos savo stiliaus vertinimų keletas TV3 naujojo projekto „Rožių kerai“ dalyvės juokavo, kad kai kurie vyrai kilę ne iš Marso, o iš Viduramžių..

Pirmojoje laidoje buvo aptariamas, komentuojamas, giriamas ir peikiamas devynių garsių šalies moterų stilius. Komisijos nariais tapę devyni garsūs vyrai turėjo be skrupulų išdėstyti tai, ką iš tiesų mano. Nors dauguma negailėjo komplimentų dainininkei Violetai Tarasovienei, prodiuseris ir laidų vedėjas Kristupas Krivickas jos stilių nuteisė. Anot jo, ji rengiasi nederamai ištekėjusiai moteriai ir provokuoja vyriją.  

„Violeta, mano nuomone, turėtų būti lentelės gale. Kodėl? Yra moteris iki vedybų ir po vedybų. Jos stilius - lygiai taip pat. Jis negali būti provokuojantis vyrus prieš vedybas ir toliau provokuojantis po vedybų. Nenorėčiau, kad mano žmona po vedybų rengtųsi taip, kaip tada, kai mes susipažinom“, - argumentavo K.Krivickas. Nė neišklausęs kolegų ginamojo žodžio, esą V.Tarasovienė - scenos žmogus ir negali pasirodyti įsisukusi į maišą ar užsidengusi veidą, jis atšovė: „Nepamirškim, kad ji yra žmona ir turi neperžengti ribos“.

Atlikėja bandė atsikirsti, kad jos stilius po vedybų gerokai pasikeitė, tačiau prodiuseris ironiškai paklausė, ar tik jis ne dar seksualesnis tapo. Ginti V.Tarasovienę tuoj pat suskubo stilistai Mantas Petruškevičius ir Kęstutis Rimdžius. „Aš - už stilių ir stilingumą, bet nuo stiliaus yra neatsiejami tokie dalykai kaip graži šypsena, oda, prižiūrėti plaukai, elgesys, visada padarytas manikiūras ir panašiai. Violetos atveju viskas atrodo puikiai. Žvaigždė turi blizgėti ne tik drabužiais“, - sakė M.Petruškevičius.

„Sutinku, kad stilinga moteris šiais laikais vertinama ne tik pagal skudurą, o pagal viską - dantis, odą, gyvenimo būdą ir galų gale pagal tai, kas jai sklinda iš burnos - ne kvapą, o žodžius. Violeta tikrai pasikeitė ir keičiasi į gerąją pusę. Visada malonu matyti“, - pridūrė K.Rimdžius.

"Rožių kerai" - naująjį sezoną per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių