Kovotoja Mia pristato naują albumą “Stiklo namai”

Penktadienį, nuo 21 valandos laisvalaikio namuose „Nautilus“ populiarioji dainininkė Mia pristatys savo naująjį amplua ir naująjį albumą „Stiklo namai".

Kartu su gyvo garso grupe atlikėja paruošė specialią koncertinę programą, į kurią įtrauktos tiek negirdėtos, tiek visų jau pamiltos Mios dainos. "Visi mano draugai teigia, kad perėjau pagreitintą gyvenimo kursą. Ir aš lygiai taip jaučiuosi. Tačiau nuo šio pavasario, ar net vasaros, tarsi gyvenu naują gyvenimo etapą", - mums pastebėjus, kad ji tarsi nugyveno jau tris gyvenimus, prisipažino dainininkė.

Naujasis amplua džiugina dainininkę: koncertai su gyva grupe - sena muzikantės svajonė. Subūrusi keturių profesionalų grupę Mia šturmuoja Lietuvos sales naujais „hitais“ ir kviečia savo gerbėjus bei geros muzikos mylėtojus praleisti puikų vakarą laisvalaikio namuose „Nautilus“.

Mia grupės komandą sudaro Tomas Varnagiris (elektrinė gitara), Paulius Zdanavičius (klavišiniai), Andrius Kairys (mušamieji), Domas Žostautas (bosinė gitara).
Mia tiki likimu, tačiau neabejoja, kad žmogus gali jį pakeisti.  Tačiau ko gero, ji jau niekada nebebus panaši į gerą mergaitę pintomis kasytėmis ir su čiulpinuku?

"Ne. Nesu buka, tuščia stereotipinė mergaitė, - energingai kalbėjo Mia. - Aš būnu visokia. Taip, esu labai spalvingas žmogus. Negaliu sakyti, kad mane visuomet valdo situacija, bet kartais tiesiog negaliu išlikti rami. Gyvenime išmokau daug pamokų ir nesileisiu, kad man liptų ant galvos ir drabstytų purvais. Aš moku už save pakovoti!"  


Šiame straipsnyje: Mia

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių