Konkurse „Mis Visata“ galės varžytis ir transseksualės

Grįžti į straipsnį

galės

galės portretas
Bet tada konkursas vadinsis miss iškrypeliai

Jonas

Jonas portretas
Geriau tegul varzosi HYPERSEKSUALES-butu smagiau. O trans..., skers...ir kitoms sekspakraipoms galima organizuoti ATSKIRUS KONKURSUS, pvz.:-mr. pedofilas, misis ir mr Lietuvos gejus ir pan.

kęstas

kęstas portretas
pinigų darymas surenkant naivius pažiopsoti , sveikieji tai neeis žiūrėti kas yra dižiausias gaidys ar homoseksualas yra - daugiau kvailumo ir saldainių mums reikia

Grozio puoseletojas

Grozio puoseletojas portretas
Man tai baisu, kai konkursas pavirto kazkuo "per puse" ! Jau ir taip ziurim i silikonines damas, net akis grauzia nuo chemijos, o dabar dar ir pusgaidziai lipa plunksnas nusipesioja i scena! Pasaulio pabaiga! Mano nuomone, tegu tokio tipo zmones rengia savo lygio konkursus, silikonines chemikales -savo, na, o tikros, gamtos sukurtos grazuoles tesia grazia tradicija parodyti pasauliui tikra grozi, kuris dziugintu aki ir sukeltu geras emocijas.

norge

norge portretas
ziures visi ir ne nesupras kokios lyties ta grazuole... nuvaziuokit i koki Tailanda ir bijosit graziausias moteris kabint, nes nezinosit ar ten ne vyras:)) man asmeniskai- tai idomu butu paziuret kaip persirenge vyrai moteris nurungs:))) ner cia ko verkt ir skustis, vistiek i ta konkursa dalyvaut nevaziuosit:) bet tokia jau lietuviu kultura- nesvarbu ar as ten busiu, nesvarbu ar ka matysiu- bet jau savo nepasitenkinima tai tikrai visada visada issakysiu:)))

Galerijos

Daugiau straipsnių