Kodėl „Eurovizijos“ dainų konkurse laimi švedai?

Grįžti į straipsnį

Urtė

Urtė portretas
Šiemet pirmą kartą Euroviziją žiūrėjau "apgraibom". Nors laikaiu save ištikima šio projekto žiūrove. Galvoju šalys per daug investuoja į projektą, kuria jau laikas nulipti nuo pjedestalo. Žvėriški pinigai tikrai neatitinka vaizdo, kurį matau per TV. Lenkai pasielgė protingai, ir net nedalyvaudami konkurse, jie buvo ne mažiau minimi žiniasklaidoje(konkurso kontekste), nei lietuviai.

2kart2

2kart2 portretas
Eilini karta balsavimai parode, kad Lietuva yra 0 vietoj...nors Donatas ir puikiai pasirode.Gal viena karta suprasim, kad neverta tam cirke dalyvauti...Lenkai ta jau suprato.

Donatas

Donatas portretas
Grynakrauje svede XDDDDD

li

li portretas
eurovizijos laimejimas i sali pritrauktu maziausiai apie 20 000 sveciu ir tikrai atsipirktu, beto tai garsina sali. manau ne veinas jusu paziureje graziu azerbaidzano vaizdu susimastete kad butent ten galetu buti jusu kitos atostogos, o ka jus apie azerbaidzana zinojote iki eurovizijos baku? tik tai kad ten naftos daug ir kalnai kazkokie. taigi nemanau kad verta nustoti stengtis laimeti si konkursa :) keistas straipsnis, visi sako kad rusija siais metais gavo daug balsu nes visi jai pataikauja, bet nu nesakykit jie parode kazka kitokio. pernai azerbaidzanas laimejo ne todelkad jo visi bijojo juk, ir ne todel kad ju vardas buvo siejamas su eurovizija :DD

to 3 Donatui

to 3 Donatui portretas
na ir visiškai kvailas komentaras. ar svarbu, kokia atlikėjo tautybė? juk už Norvegiją dainavo vietinis baltarusas Rybakas ir laimėjo, už Lietuvą pernai - vietinė lenkė Evelina. taigi kiekvienoje šalyje gyvena įvairių tautų žmonės ir tai tuo įdomiau. nereikia mąstyti kaip kaimiečiui.

nemanau

nemanau portretas
kad lenkai pasielgė protngai. kaip tik atvirkščiai. reikėjo dalyvauti, bandyti savo jėgas. čia gi puiki proga save parodyti, kaip nesuprantate?

nbvn

nbvn portretas
as ar durnas, bet nelabai supratau zodziu ka ji ten dainuoja. Kaip cia yr?

lenkai

lenkai portretas
tai kad lenkai visai nemoka daunuot, tik rekt, kad jie svarbiausi. gerai, kad nedalyvavo. Gerai, kur lenku ner

maksnipkus

maksnipkus portretas
superine daina:tiek balsas,tiek isvaizda ir bendrai verta daina lyderio dainos titulo

antra religija

antra religija portretas
Eurovizija svedams tik paskutinis Melodifestival akordas. Bet Melodifestivalen tai antra religija kaip Brazilams karnavalas kaip metinis baigiasi pradedama ruosti ateinanti. Pries kaledas reikia pasirupinti bilietais jeigu nori matyti dalinius koncertus arba finala gyvai. Po Nauju Metu gali buti sansu gauti bilieta gyvai matyti tik pirmaja arba antraja koncertu repeticija.

Rimas

Rimas portretas
Kodel diskutuojama apie visiska slamsta-eurovizija??? Negi nenusibodo runkeliukams tustybiu paradas???...

Galerijos

Daugiau straipsnių