Klube „Siena“ - Mantas gyvai

Penktadienį, nuo 19 valandos klube „Siena“ koncertuos Mantas Jankavičius. Charizma ir pasitikėjimu savimi dvelkiantį Mantą Jankavičių, arba tiesiog Mantą, daugelis tituluoja „lietuviškuoju Robbie Williamsu.

Teisybės šiuose žodžiuose yra daug. Savo nuoširdumu ir energija Mantas vargu ar nusileidžia savo kolegai iš Didžiosios Britanijos.  

Manto programoje visuomet dalyvauja geriausiais pripažįstami instrumentalistai, kurie neatsiejami be fonogramų dainuojančiam atlikėjui. Jausmais ir energija spinduliuojančio  dainininko  pasirodymai prikausto kiekvieno klausytojo dėmesį.

„Didžiausia mano vertybė - nemeluoti. Nei sau, nei kitiems. Niekada, net dirbant, - „Kauno dienai“ teigė Mantas. - Dažnai žmonės įtikina save, kad daro kaip tik tai, kas jiems patinka, tačiau aš dirbu mylimą darbą ir niekada „nechaltūrinu“!“

Manto koncertas truks pusantros valandos. 29 metų vyras atliks visus geriausius savo kūrinius ir klausytojams pateiks naujausias dainas.

„Iš kitų atlikėjų girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie „Sienoje“ susirenkančius klausytojus. Darysiu viską, kad savo energija šis koncertas pranoktų visus čia koncertavusius“, - žadėjo Mantas.

Bilieto kaina į gyvo garso Manto koncertą - 40 litų.


Šiame straipsnyje: Mantas Jankavičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių