Klube „Siena“ - Andrius Kaniava ir akustinis „Antikvariatas“

Penktadienį nuo 19 valandos į naktinį klubą "Siena" atskuba nenurimstantis „Keistuolių teatro“ aktorius - Andrius Kaniava. Šį kartą - su akustiniu koncertu “Muzika mūsiškiams”.

Andrius Kaniava - vienas labiausiai mėgstamų publikos. Jo koncertai lankomi itin gausiai. Iš kitų dainuojamosios poezijos atlikėjų jis išsiskiria netradiciniu atlikimu, judesio gausa ir ekspresija. Scenoje A.Kaniava scenoje it patrakėlis berniūkštis. Gal todėl, jo mielai klausosi ypatingai daug jaunimo. Beje, penktadienį gimtajame mieste Andrius lankysis savo 45-ojo gimtadienio išvakarėse.

2009-ųjų liepos mėnesį prekyboje pasirodė antrasis aktoriaus albumas „Antikvariatas“. 2003 metais buvo išleistas A. Kaniavos ir grupės „Origami“ albumas „Atšilusi musė“.

Palydėdamas į gyvenimą naujausią, šiems laikams nebūdingai „nepadoriai“ ilgai, net trejus metus kurtą albumą, Andrius Kaniava sakė: „Antikvariatas - senų daiktų, kurių nesieja nei istorija, nei laikmetis, nei pardavimo ar eksponavimo vieta. Vieta, kuri egzistuoja tik dėl praėjusio laiko, jo pasekmių ir kuriai prabėgęs laikas yra naudingas. Tai tinka visoms dvylikai albumo dainų".

„Mane daug kas ragina rengti autorinius susitikimus. Nenoriu. Manau, kad koncertas yra pats geriausias susitikimas. Tada pasižiūriu, kaip pasikeitė žiūrovai, ar atėjo nauja karta. Logiška, jie irgi į mane pasižiūri - kas su manimi įvyko. Jaučiuosi kaltas, kad pastaruoju metu labai mažai koncertavau - turėjau labai daug darbo. Kauniečiams šią nuodėmę ištaisysiu jau penktadienį. Su Aleksandru pristatysiu naują programą „Antikvariatas“, -  teigė Kaune gimęs, Vilniuje gyvenantis ir Marijampolės dramos teatre pirmuosius aktoriaus žingsnius pradėjęs A.Kaniava.


Šiame straipsnyje: Klubas "Siena"Andrius Kaniava

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių