Klube „Exit“ Kalėdos su dredais garsėjančiu Sultan

Penktadienį nuo 22 valandos "Exit" klubą sveikins iš Kanados atvykstantis didžėjus ir prodiuseris Sultan. Ilgiausiais dredais klubinėje scenoje garsėjančiam atlikėjui, kuriam iki Kalėdų senio portreto tetrūksta barzdos, antrins Ignas ir Kastis Torrau.

Artėjant žiemos šventėms, klubas „Exit“ tradiciškai puošiasi balta spalva ir lazerių šviesoje žėrinčiomis eglutėmis. Pirmieji dovanų po jomis ieškos klubinių Kalėdų dalyviai, šiemet šokiams turėsiantys net dvi naktis. Energinga šokių muzika „Exit“ aikštelėje liesis tiek pirmąją, tiek ir antrąją Kalėdų naktį.

„Užsiauginti barzdą iki Kalėdų datos Sultan žadėjo praėjusią vasarą viešėdamas „Exit“ rezidencijoje Palangoje. Nebeprisimenu, ar juokais, todėl pačiam bus įdomu pamatyti iš lėktuvo išlipantį „senelį“. Bet kokiu atveju, jis atsiveža pilną maišą dovanų su smagiausia šokių muzika“, - juokėsi pagrindinio Lietuvos šokių muzikos klubo „Exit“ programos vadovas ir didžėjus Ignas.

„Į namus sugrįžta ir šokių aikštelėje susitinka visi į užsienį išvykę kauniečiai. Kaip ir kasmet, tai proga sutikti šimtą metų nematytus ir spėtus pasiilgti draugus“, - anot Kasčio Torrau, Kalėdos visada pasižymi ypatinga atmosfera šokių aikštelėje.

Kanadietis Sultan kalėdinėje „Exit“ scenoje švęs 2009-ųjų metų sėkmę ir grandiozinio turo po JAV, Pietų Amerikos ir Europos klubus pabaigą.

Į visą rudenį trukusį turą didžėjus leidosi pristatyti atgimusios prestižinės „Glabal Underground“ leidinių serijos „Nubreed“ leidinio.

Išlydėjęs Kalėdų senį iš Kanados, „Exit“ nežada sustoti švęsti. Gruodžio 26 dieną, šeštadienį, klubas toliau tryps kartu su Ignu ir svečiu iš Klaipėdos Mindaugėliu.


Šiame straipsnyje: exit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių