Klube „Exit“ Helovino kaukių maskaradą kartos Fergie

Šeštadienį, spalio 31 dieną, nuo 22 valandos klube „Exit“ atsivers šokių pragaro vartai. Kaukėmis pasipuošusius Helovino maskarado dalyvius negailestingais techno dūžiais judins D. Britanijos reivo žvaigždė - didžėjus ir prodiuseris Fergie.  

Himnas - visiems

Fergie su savimi atsiveža dar vieną svečią - perspektyvų Airijos didžėjų Jordan X, kuris rengia staigmeną kartu su Kasčiu Torrau. Šie atlikėjai naktį pradės kartu ir klubui padės įkaisti "back 2 back" setu - pasikeisdami gros po vieną kūrinį. Po dvigubo šių didžėjų smūgio prie pultų stos Fergie, o naktį užbaigs Ignas.

„Lygiai prieš metus Fergie užkurtas Helovinas tapo karščiausia praėjusio sezono naktimi „Exit“ aikštelėje, todėl šiemet nedrįstame nieko keisti“, - prisipažino „Exit“ programos vadovas ir didžėjus Ignas.

Šeštadienis - vienintelis metuose, kai klubas virsta spalvingu lavonų, vampyrų, vienuolių ir piratų maskaradu. Šiemet Helovino dalyvių klube tradiciškai laukiama su kaukėmis.
„Neįtikėtina! Nuostabi atmosfera ir patys gražiausi žmonės, kuriems teko groti paskutiniu metu“, - su tokiais žodžiais klubą po pernykščio Helovino paliko Fergie.

Didžėjus netruko pateikti staigmeną, skirtą šiltai jį sutikusiai publikai. Įkvėptas Kaune patirtų įspūdžių, prodiuseris klubui padovanojo himnu tapusį kūrinį „Exit People“.
Melodinga ir skrajojanti garsinė bomba visu garsu sprogo klubo sezono uždarymo metu, kuomet Fergie užkūrė dar vieną įsimintiną naktį.

Šįkart paties Fergie, o taip pat - visų Helovino svečių, laukia atsakomoji staigmena. Artėjančiai šeštadienio nakčiai klubas išleis 1000 kompaktų su „Exit People“ himnu ir naujomis jo versijomis - Igno, Kasčio Torrau ir Donatello remiksais.

Tarp fanų - Richie Hawtin

Fergie singlu „Exit People“ mėgaujasi ne tik klubo lankytojai, bet ir visas pulkas garsiausių planetos didžėjų. „Exit“ himnui geriausių žodžių negaili ir po karščiausias pasaulio šokių aikšteles sėja Richie Hawtin, James Zabiela, Laurent Garnier, Darren Emerson, Slam, Nic Fanciulli ir daugelis kitų.

Tai pasakytina ne tik apie „Exit People“, bet apie visą naują Fergie ir jo leidybinės kompanijos „Excentric Music“ produkciją.

„Fergiemanijos“ apimta pasaulio didžėjų grietinėlė gaudo kiekvieną naują prodiuserio kūrinį. Šiandien „Exit“ svečias neatsigina pasiūlymų kepti remiksus galingiausiems klubiniams sunkiasvoriams, kurie vienbalsiai tvirtina: „Fergie is on fire!”.

Ant aukščiausios bangos skriejantis prodiuseris, save vadinantis reivo vergu, nepamiršta ir šokių aikštelių. Nuo praėjusio savo pasirodymo „Exit“ gegužės mėnesį, Fergie spėjo aplankyti Japonijos, Meksikos, Australijos, Naujosios Zelandijos ir tuzino Europos šalių klubus. Ne vieną ambicingą planą didžėjus jau turi ir kitiems metams. Tarp jų - Fergie renginių serijos „The Pod“ startas Londono klube „Matter“.

Klube - nuo keturiolikos

Nors Fergie dar nėra 30 metų, jis jau sugebėjo nuveikti begalę darbų, apie kuriuos dažnam didžėjui tenka tik pasvajoti. Karjerą pradėjęs su hard house plokštelėmis rankose, atlikėjas prie grotuvų klube pirmą kartą stojo sulaukęs vos keturiolikos.

Fergie net 10 metų grojo legendiniame Londono klube „Turnmills“, leido šokių muzikos kompiliacijas, paženklintas didžiausių D. Britanijos klubų „Ministry of Sound“ ir „Godskitchen“ vardu. Šiandien tarp galybės „Exit“ svečio veiklų galima suskaičiuoti žurnalisto darbą britų klubiniame žurnale „Mixmag“ ir 5 metus trukusią karjerą „BBC Radio 1“ eteryje.

Įdomus faktas - būdamas vos 21 metų Fergie laimėjo Londono klubo „Home“ scenoje surengtą didžėjų konkursą. Atlikėjas finale „sudaužė“ patį „Fatboy Slim“, pusfinalyje - Jon Carter, o ketvirtfinalyje įkrėtė į kaulus vienam techniškiausių pasaulio didžėjų Carl Cox.


Šiame straipsnyje: haloweenHelovynas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių