Klubas „Exit“ atskleidžia paskutinius šių metų kozirius

Klubas „Exit“ atskleidžia paskutinius šių metų kozirius ir pateikia likusių šių metų šeštadienių programą. Iki 2010-ųjų šokių muzikos mėgėjų laukia devynios klubinės naktys, kurias aplankys aštuoni užsienio svečiai.

Lapkričio mėnesį šalto oro patrankas jungs King Unique, Paul Woolford ir Josh Gabriel. Gruodį „Exit“ sceną pagerbs Reset Robot, G Pal su Anna Maria, Sander Kleinenberg ir Sultan.

Svečiai - mažojoje salėje

Šį šeštadienį, lapkričio 7 dieną, į klubinį renginių maratoną padės įvažiuoti „Exit“ simboliai ir stipriausi šalies didžėjai - Ignas, Kastis Torrau ir Donatello.

Šeštadienį Lietuvos klubinių sunkiasvorių trijulė su šokių aikštele dalinsis ne tik naujausiais šokių muzikos atradimais. Didžėjai scenoje prisimins ir senus gerus laikus. Klubo sienos virpės skambant legendiniams „Exit“ himnams, iki šiol keliantiems ne vieną malonų prisiminimą.

Šį kartą „Exit“ kiek nukryps nuo įprastos normos garbingus užsienio svečius pasitikti pagrindinėje klubo scenoje. Šeštadienį svetingumą demonstruos nepailstantis mažosios salės, judančios su R'n'B ir hiphop'o ritmais, rezidentas Black B. Didžėjus aplankyti Kauno pakvietė pasaulinio pripažinimo sulaukusį Londono hiphop'o scenos virtuozą - Jed 104.

Lapkritis - sugrįžimams

Likę trys lapkričio mėnesio savaitgaliai skirti griausmingiems sugrįžimams - svečiams, su kurių skambesiu klubas jau pažįstamas.

Lapkričio 14 dieną „Exit“ duris vers King Unique iš D. Britanijos - geriausiam savo draugui ir šalto oro patrankų fanui nr. 1, kuris ledinį pabūklą svajoja įsirengti savo namuose.

Lapkričio 21 dieną antrajam vizitui ruošiasi eklektiškos ir futuristinės tech house muzikos guru Paul Woolford iš D. Britanijos. Visame pasaulyje aukščiausiais balais vertinamas didžėjus atstovauja legendiniam Ibizos klubui „Space“, besipuikuojančiam geriausio pasaulyje titulu.

Lapkričio 28 dieną „Exit“ lankytojai turės galimybę išgirsti Josh Gabriel iš JAV. Garsiausio visų laikų progressive trance dueto „Gabriel & Dresden“ narys, atrodo, grįžta prie savo šaknų. Kurį laiką demonstravęs savo tamsiąją pusę, paskutiniu metu didžėjus šokių aikšteles vėl džiugina melodingais pasirodymais.

Gruodis - šventėms

Šventišką gruodį „Exit“ pradės 8 metų gimtadienio švente. Gruodžio 5 dieną klubas šoks su vienu karščiausių 2009-ųjų pasaulio scenos atradimų Reset Robot, visais savo rezidentais ir Mindaugėliu. Gruodžio 12 dieną sceną šturmuos progressive house karaliai iš Graikijos G Pal ir Anna Maria.

Gruodžio 18 dieną „Exit“ priims pasaulinę megažvaigždę Sander Kleinenberg iš Olandijos. Gruodžio 25 dieną Kalėdas klubas sutiks su Kanados didžėjumi Sultan. Gruodžio 31 dieną „Exit“ žengs į 2010-uosius kartu su Ignu, Kasčiu Torrau, Donatello ir Mindaugėliu.


Šiame straipsnyje: klubas exit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių