Klubą „Exit“ energija įkraus Danny Howells

Spalio 24 d., šeštadienį, nuo 22 valandos į klubą "Exit" sugrįš Danny Howells, savo charizma ir šokių aikštelėse dalinama energija nenusileidžiantis garsiajam Carl Cox.

Svečią iš D. Britanijos, pagarsėjusį ypač ilgais, net 12 valandų trukmės, pasirodymais, priims Kastis Torrau.

Šoka smarkiau

Stebint scenoje karaliaujantį Danny Howells susidaro įspūdis, kad didžėjus linksminasi kur kas smarkiau nei aplink ošianti publika. Taip kalbama apie svečią, kuriam praėjusiais metais jau teko paragauti klubo „Exit“ atmosferos. Eklektišku ir savitu skambesiu garsėjantis didžėjus visuomet pabrėžia, kad jam svarbiausia - artimas kontaktas su publika.

„Muzika mėgaujuosi ne mažiau nei publika. Būtent todėl man svarbus klubo išplanavimas - mėgstu, kai didžėjų būdelė yra ne aukštai palubėje, o viename lygyje su šokių aikštele. Tuomet gali persimesti vienu kitu žodžiu su aplinkiniais, geriau pajusti aplink tvyrančią atmosferą, gauti gyvesnį atgalinį ryšį“, - sako visuomet gera nuotaika ir entuziazmu trykštantis didžėjus.

Jau beveik 20 metų su grotuvais nesiskiriančio Danny Howells rezidencijos garsiausiuose pasaulio klubuose vadinamos legendinėmis. Taip sako tie, kuriems su didžėjumi teko šokti karščiausiose „Twilo“, „Arc“, „The End“, „Ministry Of Sound“, „Bedrock“ ar „Renaissance“ šokių aikštelėse.

Renkasi patikrintus klubus

Anksčiau beprotiškai įtemptais pasirodymų grafikais garsėjęs Danny Howells šiemet sumažino apsukas.

„Nutariau nebelakstyti aplink pasaulį kaip akis išdegęs aštuoniolikmetis. Neturiu tikslo užkariauti negirdėtų teritorijų kur nors centrinėje Amerikoje, todėl renkuosi patikrintus klubus ar įdomias naujas vietas“, - sako didžėjus.

Prieš atvykdamas į „Exit“ Danny Howells drebins Londono klubą „Matter“, kurio scenoje kartu su John Digweed paminės 11 metų „Bedrock“ gimtadienį. Po vienintelio pasirodymo Lietuvoje jau suplanuotas didžėjaus vizitas karščiausiame Berlyno klubiniame taške „Panorama Bar“.

Sutrumpinęs pasirodymų grafiką, prodiuseris atsidėjo studijai. Įkūręs leidybinę kompaniją „Dig Deeper“, šiemet Danny Howells sumeistravo jau 10 šokių aikšteles sprogdinančių bombų.

Didžėjaus karjera paženklinta ir įspūdinga įvairių šokių muzikos kompiliacijų leidybos patirtimi. Tarp sėkmingiausių Danny Howells rinkinių - „Global Underground“ leidiniai „NuBreed“, „24/7“, Majamiui pašvęstas GU27, „Azuli“ serijos „Choice“ grynuolis ir pernai „Renaissance“ pažymėtas „The Mix Collection“.

Muilo operų aktorius

Danny Howells aplinkinius žavi ne tik sugebėjimais scenoje ar studijoje, bet ir rafinuotu humoro jausmu. Praėjusiais metais klubinius interneto portalus apskriejo šokiruojanti žinia, kad didžėjus grotuvus iškeitė į vaidmenį populiariame D. Britanijos TV seriale „Eastenders“.

Buvo skelbiama, esą BBC bosus sužavėjo skoningas Danny Howells stilius ir klubų scenoje demonstruojami aktorystės įgūdžiai. Esą ir pats didžėjus jau seniai ieškojo progos ištrūkti iš beprotiškos naktinio gyvenimo karuselės. Tiesa, vėliau paaiškėjo, kad ši sensacinga naujiena tebuvo balandžio 1-osios pokštas.    


Šiame straipsnyje: exit naujas sezonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių