K.Liukaitytė ir M.Wizard bandys neigti kalbas apie jų skyrybas

Nors spauda jau prakalbo apie Karolinos Liukaitytės ir mago Manto Wizard skyrybas, šį penktadienį LNK televizijos laidoje „Mano vyras gali“ orų pranešėja ir šokėja K.Liukaitytė pasirodys būtent su Mantu ir vadins jį savo vyru.

Karolinai ir Mantui iššūkį mes ir pirmą kartą viešai pasirodys neseniai užgimusi dar viena šou pasaulio pora – dainininkė Eglė Jakštytė ir scenos karaliaus Žilvino Žvagulio sūnus Rytis.

Pirmoji į rungties aikštelę Mantą deleguos Karolina Liukaitytė.

„Kadangi mano vyras yra magas, aš visiškai pasitikiu jo rankų miklumu,“- užtikrintai kalbės LNK žinių orų pranešėja ir, apimta azarto, pastatys už savo mylimąjį daugiausiai žetonų.

Magui M.Wizard reikės ištraukti devynis banknotus, įdėtus tarp dviejų butelių, šių nenuvertus. Deja, pirmojoje užduotyje mago ranka sudrebės.

Dar didesnį fiasko patirs barmenas Rytis Žvagulis, kai jį į rungtį nusiųs Eglė Jakštytė.

Jo mylimoji bus visiškai tikra, kad profesionaliam, patirties užsienio baruose turinčiam Ryčiui šaudyti į taures šampano butelio kamščiu bus vieni niekai, tad ji pastatys tiek žetonų, kad rungtis pasirodys neįveikiama.  

Vis dėlto tikrą nesėkmių kulminaciją jaunasis Žvagulis pasieks tada, kai jam teks užrištomis akimis tik iš garso atpažinti muzikos instrumentus.

„Čia yra toks instrumentas, kai grodamas turi atsisėsti ant kėdės, vienoje pusėje yra kaip fortepijonas, o kitoje mygtukai,“ – iš jaudulio prieš muzikantą tėvą ir dainininkę mylimąją akordeono nesugebės įvardinti Rytis.

Ar pavyks jaunajam Žvaguliui atsiminti instrumentų pavadinimus ir ar K.Liukaitytei nesutrukdys laimėti mago nesėkmė, pamatysite jau šį penktadienį laidoje „Mano vyras gali“ 19.19  per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ha ha

ha ha portretas
tarsi kam įdomu, nei tas wizard, nei pranešėja niekam nerūpi

nesvarbui

nesvarbui portretas
aukso zodziai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių