K.Krysko ves TV3 laidą, bet gali netekti progos pasirodyti LNK „Žvaigždžių duetuose“

Vasario pabaigoje pasirodys nauja gyvenimo būdo laida, į kurios vedėjos kėdę sės dainininkė ir šokėja Karina Krysko, paskelbė vakar TV3. Ši žinia labai nustebino LNK prodiuserius, kurie prieš savaitę K.Krysko pristatė kaip naują muzikos šou „Žvaigždžių duetai“ dalyvę. Ji jau surepetavo pirmą dainą su savo partneriu aktoriumi Audriumi Bružu ir artimiausiu metu turėjo pasirodyti projekto scenoje.

Apie naują K.Krysko iššūkį LNK sužinojo tik iš konkurentų pranešimo. Kaip tik šiuo metu yra svarstoma, ar po tokios staigmenos reikėtų leisti jai dalyvauti ir „Žvaigždžių duetuose“.

„Jei mūsų projekte dainuos penkios profesionalios dainininkės, juk nebūtinai viena jų turi vesti TV3 laidą?..“ -- retoriškai klausė LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius.

Praėjusį sezoną K.Krysko  vedė, o tiksliau – vairavo LNK „Pinigų taksi“, dar spėjo sublizgėti šou „Šok su žvaigžde“, tada – maloniai nustebino šokių „Eurovizijos“ gerbėjus, o pastarosiomis savaitėmis – ir „Dainų dainos“ žiūrovus (finale vasario 14-ąją jai teks pasirodyti dukart – su  grupe "69 danguje" ir su Milanno).

Kol kas energingai jaunai moteriai nė motais prasidedančios kalbos, kad laikas pradėti atidžiau rinktis projektus, kuriuose verta dalyvauti.


Šiame straipsnyje: TV3Krysko

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių