K.Krysko ir A.Bružas – nauja pora „Žvaigždžių duetuose“

Šį šeštadienį „Žvaigždžių duetuose“ pirmą kartą dalyvius vertins ir žiūrovai, ir komisija. Paaiškės ne tik projekto lyderiai, bet ir pirmoji pora, kuriai teks paliksianti „Žvaigždžių duetus“.

Autsaiderius nuspėti sunku, bet kas juos pakeis, jau žinoma tiksliai. Tai - naujas duetas: dainininkė Karina Krysko ir aktorius Audrius Bružas. Karina yra grupės „69 danguje“ lyderė, puiki džiazo dainininkė, profesionali šokėja. Aktorius A.Bružas LNK žiūrovams pažįstamas iš serialo „Garbės kuopa“, o teatro lankytojams - iš Vilniaus mažojo teatro spektaklių.

„Esu giedojęs bažnyčioje, mokęsis Muzikos mokykloje, dainavęs spektakliuose, bet nesu profesionalus dainininkas. Į „Žvaigždžių duetus“ einu iš smalsumo. Noriu pažinti tai, ko nežinau“, - sako Audrius.

Aktorius labai vertina savo būsimąją partnerę projekte. „Mane žavi Karinos šiltumas, paprastumas ir nuoširdumas“, - tikino Audrius. 

„Ir vėl įsivėliau! - komentuodama sprendimą dalyvauti muzikos šou juokėsi Karina. Prieš porą metų ji puikiai pasirodė LNK šou „Šok su žvaigžde“. - Vėl neturėsiu laisvo laiko... Ką padarysi. Todėl noriu iš dalyvavimo „Žvaigždžių duetuose“ gauti kuo daugiau malonumo. Tai bus nauja patirtis.“

Karina ir Audrius pažįstami asmeniškai. Prieš kurį laiką Audrius buvo atvažiavęs į Kauną pasveikinti Karinos mylimojo Sauliaus su gimtadieniu. „Audrius jam skyrė dainą, visi kartu dainavome, buvo labai smagu. Dėl to, kad Audrius mūsų asmeninis draugas, projekte bus tik linksmiau“, - šypsojosi Karina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių