„Kitokios“: metus užbaigiame nauja daina ir sveiku skrandžiu

Lygiai prieš metus į lietuviškos muzikos pasaulį kiek neįprastu įvaizdžiu, nestandartine debiutine daina, įrašyta kartu su grupės “Skamp” vokalistu Viliumi Aliesiumi, įsiveržė merginų grupė „Kitokios“.

Konkurenciją vertindamos kaip sveiką ir naudingą dalyką, drąsiai delegavo savo tikslą – geras muzikinis merginų grupės projektas.

„Mes už kokybišką muziką, savo muziką. Atsidurti scenoje stovint kažkam už nugaros būtų per daug paprasta ir neįdomu. Būti marionetėmis ir dainuoti ką sako kiti, rengtis ką liepia kiti, ar nusirengti - ne mums“, – tuomet kalbėjo grupės įkūrėja Renata Klimaitytė.

„Dabar jau ir mūsų grupės pavadinimas „Kitokios“ nesukelia tiek priešpriešos. Įrodėme, jog esame vertos jo, o pačių sukurtos dainos kelia pasididžiavimą“, – šypsodamasi kalbėjo Oksana Škleriūtė.

Dabar galima teigti, jog šiai merginų grupei puikiai sekasi.

„Mes nesunkiai sulaužėme stereotipą, jog nebūtina nusirengti tam, kad išgirstų tavo muziką ir kviestų koncertuoti, užtenka mylėti muziką, džiaugtis tuo, ką darai ir mokėti išlikti paprastomis”, – kalbėjo neseniai „Playboy“ žurnalui pozuoti atsisakiusi Greta Lebedeva.

„Geriau jau būsim deivės, ateivės, lėlės negu „Playboy“ zuikučiai“, - scenos draugę papildė rudaplaukė gražuolė Guostė Abeciūnaitė.

Į kandžią ir nepagrįstą kritiką merginos jau irgi reaguoja kitaip. „Dar nė vienas žmogus nurydamas piktus žodžius nepakenkė savo skrandžiui, tiesiog išmokome mažiau kreipti dėmesį ir atsirinkti vertingą kritiką, o piktą - paverčiame juokeliais“, – kalbėjo nauja grupės narė Indrė Burlinskaitė.

Neįtikėtiną pagreitį įgavusios „Kitokios“ praėjus lygiai metams pristato dvyliktąją savo kūrybos dainą pavadinimu „Tu – mano pavasaris“.


Šiame straipsnyje: grupėKitokiosmuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių