Kiek kainuoja Seimo narys P. Gražulis?

Už kiek pirktumėte žvaigždę? Ne vakarėliui ar koncertui, o tiesiog, paprastai - iš parduotuvės lentynos! BTV laida “Cukrus” pabandė išsiaiškinti, kiek gi kainuotų mūsų garsenybės, jei jas būtų galima įsigyti prekybos centre. Charizmatiškoji televizijos ir radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė prisipažino, kad kainuotų nepigiai.

„Tokia aukšta moteris neturėtų kainuoti pigiai. O jeigu tai būtų žmonių parduotuvė, tai skaičiuokime juodosios rinkos kainomis. Manau, susidarytų jau keli šimtai tūkstančių kaip nieko”, – kvatodama paskaičiavo Skaiva.

Aktorę Aušrą Štukytę būtų galima įsigyti visai nebrangiai! Moteris neslėpė, kad jos kaina įrašyta tiesiog pase.

„Nu tai kaip pavardė – „štukytė“, – savo kainą prekybos centre įvardijo humoro nestokojanti Aušra.

O štai humoristą  Raimondą Bingelį būtų galima ne tik įsigyti, bet ir išsinuomoti trumpam laikui.
„Kaina būtų kaip standartinio manekeno. Kiek aš žinau – 30 litų parai“,- rimtu veidu išpyškino vyras.

Tuo tarpu, jei duris atvertų elitinė ir prašmatni parduotuvė, kurioje būtų prekiaujama prabangiomis garsenybėmis, jos lentynose tikrai atsirastų Seimo narys Petras Gražulis ir televizijos laidų vedėjas Arnas Klivečka. „Neįkainojami“, – vienbalsiai savo vertę nurodė vyrai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aldona

Aldona portretas
Man jis kainuoja 0,00000...

sekėjas

sekėjas portretas
Духовная война Оранжевой зарёй звонят колокола Над русскою землёй двуглавого орла Бодры душа и плоть, сияет крест златой Сбирает Русь господь вести духовный бой Духовная война, молитвой и постом Духовная война, за право быть с Христом Духовная война, нам быть или не быть Духовная война за право победить Возьмёт из нас любой святую высоту Пожертвовав собой, чтоб подражать Христу В опаснейшем бою не сможет умереть За Родину свою решившийся на смерть Духовная война, молитвой и постом Духовная война, за право быть с Христом Духовная война, нам быть или не быть Духовная война за право победить (Жанна Бичевская 2003 год) Rusija jau stojo į kovą, o mes- Lietuva? Paskelbta Evangelija iškoneveikta bedvasių. Žodis- Dievas- Gyvas-Amžinas. Skelbkime Jį ir stokime į dvasinę kovą kartu su Rusija- Stačiatikių Bažnyčia už Kristų- mūsų Gelbėtoją. Ar pasiduosime Babelės šlykštynės ištvirkėlės, Belzebubo, Galioto, Erodo, Liucifieriaus, Judo Iskarijoto sėbrų antidieviškai agitacijai, Dievo Žodžio ir Eucharistijos niekinimui? 2013 01 13 matėme tiesioginę transliaciją LRT- mišias iš Vilniaus Arkikatedros. Mišių metu Kristaus žudikai- budeliai- belzebubinė šutvė, sustojusi prie pridėtinio demono stalo, toliau žudo Jėzų ir sielas, netikrose mišiose dalyvavo mūsų valstybės kai kurie vadovai, o po to prašo Dievo palaimos šalies valdyme? Laukia vienas vargas. Skelbkime dvasinį karą belzebubinei modernistinių kunigų, vienuolių šutvei, dvasinį karą pridėtiniam demono stalui ir jo tarnams bažnyčiose. Dvasinį karą, kad būtų sugrąžinta tikra Eucharistija prie Dievo Centrinio altoriaus, išmetant iš bažnyčių pridėtinius demono stalus, išmetant iš bažnyčių klausyklas, atstatant bažnyčiose Dievo stalus- groteles, pagarbą Jėzaus Kūnui ir Kraujui, atšventinant Bažnyčias nuo modernistinio dvoko. Platinkime paskelbtą Evangeliją - 28 Dieviškąsias Apraiškas pagrindiniuose Lietuvos internetiniuose puslapiuose; (Visos 28 Apraiškos- Evangelija- Dievo Žodis eilės tvarka paskelbtos Laisvo laikraščio straipsnio „2012 - KRIKŠČIONYBĖS PABAIGA?“ komentaruose. Skelbkime Evangeliją tikintiems ir junkimės į Bažnyčios likutį. Su pasninku, gerais darbais, auka ir pasiaukojimu atperkamąja- Jėzaus palikta tikrąja malda- Tėve mūsų- Švenčiausiosios ir Nekalčiausiosios Jėzaus Širdies Rožančiumi (Jis paskelbtas- 24. JĖZAUS APRAIŠKOJE, 2012 BALANDŽIO 2 D), minėto straipsnio komentaruose), stokime į dvasinę kovą. Tepadeda mums Dievas.

bronius

bronius portretas
Petras Gražulis - geras politikas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių