Kėdainiuose griausmingai paminėtas V.Uspaskicho jubiliejus

Šalies politikai ir ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės penktadienio vakarą skubėjo į Kėdainius pakelti taurę šampano už jubiliatą Viktorą Uspaskichą.

Raudonas kilimas, tokios pačios spalvos kostiumėliais išsipusčiusios ilgakojės gražuolės ir griežtų veidų apsauginiai. „Toliau eiti negalima“, - ribas brėžė kostiumuoti vyrai.

Pats vakaro kaltininkas šalia pramogų centro „Vikonda“ pūpsančioje lauko palapinėje pasirodė vėliausiai už visus. „Kaip jaučiuosi? Gerai. Ne ypač mėgstu minėti gimtadienius. Nežinau kokia bus programa ir kiek svečių susirinko“, - trumpai atsakė jubiliatas.

Atvirauti nenorėjo ir jo žmona Jolanta. Prasitarusi, kad šventei prie veidrodžio sugaišo vos vieną valandą, apie mylimajam skirtą dovaną ji nutylėjo.

Į gimtadienio šventę, kartu su Asta Valentaite atvykęs Jogaila Morkūnas dovanos neslėpė.

„Drožėme rūpintojėlį, o gavosi Viktoras su agurku“, - tiesdamas medinuką juokėsi šoumenas.

„Nuo...iki“ laidos vedėja iš mašinos lipo su raudonų rožių puokšte. Stilistas Mantas Petruškevičius rankoje spaudė paslaptingą juodą dėžutę.

„Mano dovana iš partijos lėšų. Juokauja“, - glostydama sūnelio galvą nusikvatojo Seimo narė Asta Baukutė.

Pasveikinti 50-ąjį gimtadienį švenčiančio europarlamentaro atvyko Algirdas Brazauskas su žmona Kristina, Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas su žmona Inga, kultūros ministras Remigijus Vilkaitis, daugybė Seimo narių, verslininkų iš Lietuvos ir Rusijos, bičiulių, scenos žvaigždžių.

„Labiausiai džiaugiuosi čia matydamas savo mamą“, - prasitarė V.Uspaskichas. Pasveikinti jubiliatą atvyko Amerikoje gyvenantys vaikai iš pirmosios santuokos Julija ir Edikas. Linkėdami visokeriopos sėkmės, ranką žentui spaudė uošviai Jonas ir Birutė Blažiai.


Šiame straipsnyje: Uspaskichas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių