K.Brazauskienė pasiryžo parodyti savo šeimos turtus (foto)

Lietuvos prezidento Algirdo Mykolo Brazausko našlė Kristina Brazauskienė pagaliau pasiryžo parodyti dar neregėtus savo šeimos turtus.

Trečiadienio vakarą ji pirmą kartą LNK laidos kūrybinę grupę ir visą Lietuvą kviečia į ką tik pastatytą, dažais ir prabanga kvepiančią sodybą Trakų rajone, ant Margio ežero kranto.

„Tą žemę aš įsigijau pagal skelbimą. Kainavo gan pigiai, nes sklypas buvo tikras šabakštynas”, - apie naują nekilnojamąjį turtą sakė K. Brazauskienė.

Kristina prisipažino, kad žemę pirko vien dėl A. M. Brazausko. Nes po skyrybų su pirmuoju vyru Antanu Butrimu moteris išėjo iš namų ir neturėjo kur dėtis.

„Algirdas man kartojo: „Kriste, kur tu dėsies”? Tai va, Kristė ir sugalvojo... Labai norėjau, kad kolonos būtų. Tokį ir rinkausi namo projektą. Jis pritarė”, - pasakojo K. Brazauskienė.

Ekskursija po naujuosius K. Brazauskienės namus - jau šio trečiadienio vakarą laidoje „Karamelinės naujienos” 20.25 val. per LNK.




Šiame straipsnyje: Kristina Brazauskienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Alina

Alina portretas
Laiminga moteris.Nepavydziu, bet kiekviena noretu sitaip gyventi. ekmes ir tolesniame gyvenme. Sitokiame rojuje vienai liudna, esate dar palyginti jauna, gal likimas ka nors dar padovnos... Dar karta sekmes!

vargšės

vargšės  portretas
tos a.a. Brazausko žmonos. Sako, kai žmogus tyli - jis atrodo protingas. Nebėra kam "pristabdyti", tai jos ir taškosi "kaip paskutinį kartą". Pagailėkit jūs saves, moterėlės.

nejurgis

nejurgis portretas
viskas gal puiku butu..jei visi tie turtai..nebutu pavogti is musu..visu...,kita vertus koks skirtumas...kas voge..,butu pavoge kiti...jei kas mano kitaip..teapmeto mane akmenimis]]]]
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių