K.Brazauskienė atskleis, kodėl mylėjo A.Brazauską, o gyveno su kitu

Artimiausiu metu garsiausia Lietuvos našlė Kristina Brazauskienė ketina tapti rašytoja ir iškloti visą tiesą apie save.

Tačiau šį tą pikantiško ji sutinka atskleisti ir iki tol, kol pasirodys knyga.

Mat paaiškėjo, kad Kristinos santykiuose su vyrais esama šokiruojančių paslapčių.

Visuose interviu apie meilę Algirdui Mykolui Brazauskui mielai pasakojanti moteris iki šiol slėpė neeilinę savo pirmosios meilės, savo pirmosios patirties ir komplikuotų skyrybų su Antanu Butrimu istoriją.

„Jis norėjo, kad aš nebūčiau išsiskyrusi ir vėl ištekėjusi. Antanas norėjo mane susigrąžinti. Tris kartus prieštaravo”, - laidai „Karamelinės naujienos“ šio trečiadienio vakarą 20.25 val. pasakos K. Brazauskienė.

Kristina išduoda, jog buvęs jos sutuoktinis ir sūnaus Ernesto tėtis Antanas Butrimas, išgirdęs apie žmonos ir Brazausko meilės ryšį, iš pradžių sutiko skirtis. Tačiau paskui persigalvojo ir norėjo anuliuoti skyrybas. O tuo pat - panaikinti ir Kristinos vedybas su Lietuvos prezidentu.

„Aš Antanui buvau gera žmona, o gerų žmonų vyrai nepameta ir nepalieka”, - sakė K.Brazauskienė.

Šį vakarą, kai ir nuo skyrybų, ir nuo Algirdo Mykolo Brazausko mirties praėjo nemažai laiko, Kristina LNK laidoje „Karamelinės naujienos” ryžtasi pasidalinti dar negirdėta savo patirtimi.
Papasakoti, kaip ir kodėl ji blaškėsi tarp dviejų vyrų, kaip vieną mylėjo, o su kitu gyveno... Ir apskritai, kaip kur ir kada ji sutiko Brazauską bei Butrimą?



NAUJAUSI KOMENTARAI

viska

viska  portretas
matom kas per paukstyte ta kristina , gryna k....!

yla

yla portretas
Eilini karta galime suprasti globejo moralini veida

Andre

Andre portretas
Toki vyra kaip Brazauskas negeda ir mylet ir KODEL mylejo tai cia aisku. Brazauska slapcia mylejo puse Lietuvos moteru.:) Na o Brazauskas irgi mylejo Kristina, juk ji bobike simpatiska ir nekvaila, matyt ir charakteriu jam tiko ir lovoj buvo gera ir seimininke neprasta. Na o kad Butrimas nenorejo Kristinos paleist, tai cia joks stebuklas. Kas nores paleist tokia moteri? Taigi toje istorijoje nematau jokiu stebuklu.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių