Kaune siaus roko muzikos gerbėjai

Po atidarymo su „Perfect Pill„ ir „Part Time Porn“ grupėmis vykusio vasario 9-ąją entuaziastinga „Random Day“ komanda nesudeda rankų ir pristato dar vieną muzikines sielas drebinantį renginį su šįkart jau trimis grupėmis. Tąkart Punto Jazz palėpėje (Kęstučio g. 6, Kaune) vykęs „Perfect Pill" grupės gimtadienis, kuris sutapo su atidarymo švente, paliko neišdildomą įspūdį ne tik stebėjusiems pasirodymus, bet ir koncertavusioms grupėms.

Antroji renginių ciklo „Random Day“ dalis ketina pristatyti dar daugiau muzikos ir dar daugiau įspūdžių. Pakviestos grupės jau ruošiasi pasirodymams ir kaupia energiją.

Kovo 9-ąją dieną Punto Jazz palėpėje pasirodys šios grupės: „Wild Reason„, „Monkey Tank“ ir „The Deflux".
Besidomintiems alternatyvaus roko scena Lietuvoje pristatymo grupei „The Deflux„ neprireiks, o tiems kurie apie juos dar negirdėjo bus puiki proga įsitikinti, kad šie muzikantai pasižymi puikiu energijos užtaisu. Nuolatos eksperimentuodami ir ieškodami savo stiliaus, vaikinai ir savo grojamą roką vadina alternatyviu įprastiniam „indie“ stiliui. „The Deflux„ talentą ir drąsą groti nenuobodžiai įvertino daugelio Lietuvos klubų klausytojai. „Grojame šiek tiek kitokį „indie“ roką. Deriname jį su „electro„, „nu rave“, „drum'n'bass„, „dubstep“ ir įvairiais kitais stiliais. Kartais juokaudami savo stilių vadiname „rocktronika„. Arba – „rockstepas“", – taip apie savo veiklą atsiliepia patys muzikantai.

Jiems nenusileidžiantys kauniečiai „Wild Reason" dar iki vakaro kulminacijos žada iškraustyti visus iš proto. Grupės vaikinai teigia, kad į muziką įdeda savo širdis ir tikisi, jog bešokdami Jūs įdėsite savąsias.

„Monkey Tank„ – tai dar visai nauja grupė, tačiau kritikų jau vertinama kaip viena perspektyviausių lietuviško alternatyvaus roko atstovių mūsų muzikinėje padangėje. Šiuo metu „Monkey Tank“ aktyviai koncertuoja ir siekia aprėpti kuo didesnį klausytojų ratą. Nors grupė dar nešventė vienerių metų gimtadienio, tačiau jau spėjo pasižymėti – iškopė į „Tamsta„ organizuojamo grupių konkurso finalą. Vienintelė žinutė, kurią grupė nori pranešti visiems ateisiantiems į koncertą: „It takes two to tango“.

„Random Day“ renginių ciklo atidarymas vyko vasaraio 9 d., antrasis renginys įvyks iškart po dienos skirtos mūsų žavosioms moterims – kovo 9d., o trečiojo renginio data yra balandžio 6-oji. Pastarojo koncerto metu išvysime ilgai lauktą „Random Fingers" sugrįžimą į dienos šviesą, kurių bosistas ir yra pagrindinis Random Day renginių organizatorius Lukas Rimkevičius. Visų ateities planų Lukas dar neatskleidžia, tačiau leidžia suprasti, kad idėjos šiais renginiais tikrai nesibaigia ir apie jo projektus galėsime išgirsti ir ateityje po šių koncertų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių