Kauną drebins regio muzikos ritmai

Šiandien 22 val. atsinaujinusiame gyvos ir elektroninės muzikos klube „Punto Jazz Palėpė" vyks jau ne pirmus metus skaičiuojantis alternatyvios regi ir jungle muzikos renginys „Green Feet Inn'a Jungle: Original Kaunas Junglist".

Vakarėlių serija „Green Feet Inn'a Jungle“, kuri lankytojams jau įsiminė kaip Lietuvos ir užsienio regi ir jungle atlikėjų scenos skleidėja, vyksta jau ne pirmą kartą. Prieš kelis metus sėkmingai pradėję renginių seriją populiariausiuose to meto naktiniuose klubuose, pristatę įvairiausių regi ir jungle krypčių gerbėjus, neseniai Vilniuje ir Kaune pristatę tokius atlikėjus, kaip El Fata ir MC Oliva, penktadienį „Green Feet Inn'a Jungle“ kauniečius pakvies į naują vakarėlių vietą.

Vakarėlių „Groove Tribe„ komandos organizatorius Erikas Berežokas, Lietuvos naktinių vakarėlių scenoje geriau žinomas kaip E-roott, pristatys gerai žinomus kauniečius. Pozityvia muzika dalinsis Lietuvos regi vėliavnešys E-roott ir “Groove Tribe“ narys Numba None, jungle ritmais šokdins Ted D ir Toloud, o nemažą stažą turintys vakarėlių organizatoriai Roadsman ir Pakas ruošia specialią muzikinę vakaro selekciją.

Nuo gruodžio įvairią publiką pradėjusi kviesti „Punto Jazz Palėpė" šiuos metus pasitinka kaip nauja kokybiškos muzikos renginių erdvė, kiekvieną savaitę subursianti platų klausytojų ratą. Ateinantys mėnesiai žada įvairią Lietuvos atlikėjų programą nuo trečiadienio iki šeštadienio – ištikimi lankytojai galės įvertinti džiazo, laisvos improvizacijos ir gyvos muzikos vakarus bei geriausius elektroninės muzikos vardus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių