Katherine Heigl ir jos sutuoktinis pristatė savo antrą mažylę

Aktorė Katherine Heigl ir jos sutuoktinis dainininkas Joshas Kelley didžiuodamiesi surengė įspūdingą fotosesiją savo naujagimei dukrelei ir pranešė, kad davė jai Adalaide'os vardą, aktorės prosenelės atminimui.

Praėjusią savaitę pora patvirtino įsivaikinusi naujagimę. Beje, prieš trejus metus jie paėmė auginti dešimties mėnesių mažylę Naleigh iš Pietų Korėjos.

Išdidūs tėvai negaišdami laiko pristatė naująją savo šeimos narę pasauliui - jie drauge pozavo kelioms įspūdingoms šeimyninėms nuotraukoms, kurios netrukus pasirodė britų žurnale „Hello!“.

Pasak K.Heigl, jiedu su J.Kelley nekantraudami laukė žinios apie Adelaide gimimą, o ją gavę, pasiimti mergaitės išskrido į neskelbiamą vietovę Jungtinėse Valstijose.

„Mes žinojome apytikslią jos gimimo datą, bet gerai žinome, kaip tai gali būti neprognozuojama. Taigi, mes su Joshu iš džiaugsmo šokinėjome iki lubų ir nekantriai laukėme skambučio. Jis pasigirdo tą pačią savaitę, vėlyvą rytmetį, kai mes abu buvome namuose ir kalbėjomės telefonu taip pat kartu“, - pasakojo filmo „Užkibo“ (Knocked Up) žvaigždė.

„Mūsų pirmoji reakcija buvo palengvėjimas, kad viskas praėjo gerai ir mažylė yra sveika. O tada prasidėjo žaibiškas ruošimasis išvykimui, norėjome užtikrini, kad turime viską, ko mažylei prireiks namuose... Jau buvo vėlus vakaras, kai mes su Joshu atvykome į vietą, kur ji buvo prižiūrima. Įėjau į tą namą, numečiau savo krepšį ir išskėčiau rankas, kad galėčiau ją apkabinti“, - prisiminė aktorė.

„Ji buvo tokia smulki ir trapi, kad vos tik ją padavė man į glėbį, mane užliejo nuostabus baugios pagarbos ir nuostabos jausmas, kad šis mažas sutvėrimas yra mūsų duktė, - tęsė ji ir prisipažino, kad pravirko, pirmą kartą ją išvydusi. - Paprastai aš lengvai ir dažnai neverkiu, bet nemeluosiu - tai buvo viena tų akimirkų, kai nebegali sulaikyti emocijų. Būta ašarų, daug pasitenkinimo svaigulio ir džiaugsmo“.

„Jos pilnas vardas yra Adalaide Marie Hope Kelley: Adalaide - pagal mano prosenelę, Marie yra mano antrasis vardas, o Hope (Viltis) - nes nuo jos prasidėjo visas procesas“, paaiškino aktorė dukrelės vardo kilmę.


Šiame straipsnyje: Katherine Heigl

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių