Kate Winslet pagaliau pavyko atvykti į „Titaniko“ premjerą

Aktorė Kate Winslet antradienio vakarą dalyvavo Londone vykusioje kino filmo „Titanikas“ trimačio vaizdo premjeroje, nors pirmąją juostos premjerą Britanijos sostinėje prieš 15 metų dėl ligos jai teko praleisti.

Karališkojoje Alberto salėje greta švytinčios ir besišypsančios aktorės taip pat galima buvo išvysti aktorių Billy Zane'ą ir režisierių Jemasą Cameroną.

Los Andžele 1997 metais vykusiame filmo pristatyme aktorė nedalyvavo, nes tuomet gedėjo dėl savo buvusio širdies draugo Stepheno Tredre'o, kuris pralaimėjo kovą su vėžiu, mirties.

Vėliau K.Winslet turėjo atsisakyti ir premjeros Londone, kai filmuodamasi Maroke užsikrėtė dizenterija ir vėliau buvo gydoma ligoninėje. Tačiau dabar aktorė nepraleido progos žengti raudonu kilimu, nors ir praėjus 15 metų po filmo pirmojo pasirodymo ekranuose.

„Labai džiaugiuosi, kad šiandien su mumis yra Kate Winslet, nes ji nedalyvavo pirmojoje filmo premjeroje. Taigi pats faktas, kad ji atvyko čia pristatyti šį filmą, labai džiugina“, - sakė prodiuseris Jonas Landau.

J.Cameronas į Londoną atvyko teisiai iš Guamo salos, kur šią savaitę vienviečiu povandeniniu laivu pasinėrė į giliausią Ramiojo vandenyno vietą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių