Kas sutrukdė „Vyno kelio“ herojų vestuvėms?

Filmuojant  TV3 eteryje pirmadienio–ketvirtadienio vakarais rodomą serialą „Vyno kelias“ ir Lietuvoje, ir Gruzijoje neišvengta kuriozinių situacijų. Vieną jų serialo kūrybinė grupė neseniai patyrė saulėtame Tbilisyje filmuojant serialo herojų vestuvių sceną.

„Vyno kelio“ siužetiniai vingiai gražuolei gruzinei Likai (akt. Keti Asatiani) jau kitos savaitės pradžioje leis pasipuošti prašmatnia vestuvine suknele ir ruoštis pasakiškoms vestuvėms su... turtuoliu verslininku Guramu (akt. Levanas Khurtsia)!

Šiai scenai buvo ruošiamasi itin dėmesingai: įspūdingi jaunavedžių vestuviniai kostiumai ieškoti ištisas dienas, specialiai užsakyta džigitų su kardais kolona, nacionalinių šokių šokėjai, žirgai ir net karietos.

„Vyno kelio“ operatoriams paspaudus mygtukus „Filmuoti“, žirgai, kuriais „nuotaka“ Lika ir „jaunikis“ Guramas turėjo vykti į cerkvę, staiga dėl nepaaiškinamų priežasčių tapo labai nervingi, ėmė garsiai žvengti ir kanopomis daužyti grindinį. Ar taip jie išpranašavo poros ateitį?

Aikštelėje dirbę gruzinai akimirką sunerimo ir ėmė svarstyti, ar aktoriams leisti rizikuoti lipti į karietą – juk kelionės baigtis galėjo tapti tragiška. Netrukus prieš ištaigingas vežėčias stojus serialo režisieriui Alvydui Šlepikui, įvyko nepaaiškinamas dalykas: režisieriui paglosčius žirgus ir pašnekėjus lietuviškai, šie netruko nusiraminti.

„Lietuvis – arklių užkalbėtojas“, – „Vyno kelio“ režisierių iš karto praminė gruzinai. Žirgams nurimus buvo nufilmuota iškilminga karietos scena – lyg iš tikro holivudinio filmo.

Tik ar iš tikrųjų Guramo ketinimai vesti Liką – kuo tyriausi? O gal iki lemtingojo „taip“ dar spės paaiškėti jo slaptieji kėslai? Galbūt žirgų žvengimas iš tiesų kažką reiškė? Karštos meilės ir aštrių išbandymų dienos „Vyno kelyje“ – jau pakeliui į TV3 ekranus!


Šiame straipsnyje: Vyno kelias

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių