Kas laukia Juodosios Gyvatės metais gimusių Lietuvos žvaigždžių?

„Gimę Juodosios Vandens Gyvatės metais nemėgsta triukšmo, yra nenuspėjami, pasitikintys savimi. Gyvatė - traukia turtą, sėkmę, todėl visi gimę Gyvatės metais be įpatingų pastangų praturtėja, juos lydi sėkmė. Kad taptume laimingi Gyvatės metais, būkime ryžtingi, padorūs, visapusiški, stiprinkite šeimos ryšius, skaičiuokite pinigus. Už šias savybes „Gyvatė“ suteiks laimės.“,- pasakoja astrologė Lilija.

Gyvatės metais gimusių galime daug sutikti ir Lietuvos šou versle: tai Deividas Zvonkus, Meda Jonaitytė, Rimantas Kaukėnas, Evelina Anušauskaitė, Ieva Stasiulevičiūtė, Agne Ditkovskytė, Ieva Stasiulevičiūtė, Marius Jančius ir daugelis kitų.

Kokie jie, kaip su jais bendrauti, kokie bus jiems šie metai ?

Gyvatės metais gimę labai atsargūs, vengia dalyvauti ten, kur gali būti jų interesai prispausti, turi savo požiūrį į viską ir mėgsta jį reikšti, gyvenime stengiasi įsigyti pinigų, moka juos skaičiuoti  ir turėti įtakos visiems. Puikiai suderina savo išmintį ir meniškumą, yra puikūs kūrėjai, turi įvairių gabumų literatūrai, menui, filosofijai bei genialų įžvalgumą visose gyvenimo situacijose. Šie metai tikrai bus sėkmingi dirbantiems šou versle, sėkmė lydės darbsčius ir sąžiningus.
Meilėje Gyvatės  metais gimę visada pasiekia ko nori, šie metai  - Jūsų.

Kaip išsaugoti laimę gimusiems Gyvatės metais? Kantrybe, nekerštingumu, pasitikėjimu. Jei būsite pasišventę darbui ir savo artimiesiems, nenukrypsite nuo užsibrėžtų tikslų, rasite būdų  kaip padaryti  įtaką aplinkiniams.

O kitiems priminsiu - nepamirškite, niekada neverta stoti skersai kelio gimusiems Gyvatės metais, nes jie bet kada gali atkeršyti.

O šiais metais patarčiau visiems įsigyti metų talismaną: gyvatės formos papuošalą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių