Karolina Liukaitytė tapo Lietuvos šokių čempione

Antrosios vietos lemtis nebepersekioja LNK žinių orų pranešėjos Karolinos Liukaitytės.

Pastaruoju metu jau du kartus - LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“ bei „Lithuanian Cup-2011“ šokių čempionate - Karolina su savo šokių partneriu Dainiumi Dimša buvo likę antri. Pora jau buvo išsigandusi Rūtos Ščiogolevaitės likimo.

Dabar Karolina ir Dainius pelnytai gali didžiuotis tapę čempionais Lietuvos show dance čempionate. Jie galės atstovauti Lietuvai pasaulio ir Europos show dance čempionatuose.

„Pasiekti pirmos vietos nebuvo lengva. Visų pirma, Dainius turėjo traumą, buvo išsinarinęs pirštą, mes neturėjome daug laiko treniruotėms ir išvydome labai stiprius varžovus. Tačiau jaudulio buvo tikrai mažiau nei per tiesiogines LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ transliacijas“, - prisipažino Karolina.

Pasak LNK žinių orų pranešėjos, šokti su Dainiumi jau pasibaigus LNK šokių projektui, buvo savotiškai keista.

„Tarsi tęsėsi tas realybės šou, kuriame dalyvavome. Kita vertus, buvo gaila nepanaudoti tai, ko išmokome ir neiti į priekį. Esame susišokę, vienas kitu pasitikime, po tiesioginio eterio jau nieko nebebijome“, - šypsojosi Karolina.

Mergina išbandė ir asmeniškai savo jėgas, dalyvaudama Lietuvos show dance čempionato solo kategorijoje. Karolina užėmė trečią vietą ir labai ja didžiuojasi, nes varžovių būta labai stiprių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sraigė

sraigė portretas
Valioooo. Sveikinu, Karoliną ir Dainių, žinojau, kad jūs šaunuoliai. Džiaugiuosi. (nežinia, kurią vietą būtų užėmus Starošaitė hihihi).

m

m portretas
kaip grazu o kvieciu sokti komisija nepripazino jusu starosaite jiems geresne geda buvo klausyt

ww

ww portretas
jus abu nuostabus sokejai dziaugiames ir linkime sportines ir asmenines laimes dovanojam jums saule
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių