Iš Kanarų grįžęs J. Smoriginas puolė sportuoti su dainininke Atlanta

Penkias savaites Kanaruose su žmona atostogavęs žinomas televizijos veidas, baletmeisteris Jurijus Smoriginas savo įspūdžius nuo šiol pasakoja sportuodamas. Jau šį sekmadienį Vlados Musvydaitės-Baranauskienės vedamoje laidoje ,,Sportuok su mumis“ TV3 žiūrovai išvys tikrą kareivišką Jurijaus treniruotę.

,,Pratimai išties buvo geri. Mano amžiaus žmonės privalo judėti, nestovėti vietoje“, – po kariškio Andriaus užduotos treniruotės visas išprakaitavęs šnekės J. Smoriginas.

Tuo tarpu kartu su Jurijumi besitreniruosiančiai dainininkei Atlantai neliks nieko kito kaip tik paklusti treneriui. ,,Treniruotė iš tiesų nebuvo sunki, bet tas kareivio balso tonas žavėjo“, – „Sportuok su mumis“ žiūrovus tikins Atlanta. Dainininkė pažadės: sportuos ir savo pavyzdžiu užkrės tinginiaujančius namie!

Sekmadienį žiūrovai išgirs patarimų, kaip reikia derinti mitybą su sportu. Laidos herojė Laura, pasiryžusi per dvylika laidų sulieknėti, tinkamai atsikratyti dešimties kilogramų, papasakos apie savo savijautą po dviejų savaičių intensyvių treniruočių.

,,Motyvacija sportuoti – garantuota. Reikia tik pradėti, žengti pirmą žingsnį. Šioje laidoje papasakosime, kokius reikia atlikti pratimus, kad sustiprėtų nugara“, – sportuoti kviečia laidos vedėja ir kūrėja Vl. Musvydaitė-Baranauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

albonis

albonis portretas
sportuoti reikai,bet kai tau jau grabas beldzia i pasturgali tai ir sportas nepades---pries gamtos desnius vaistu nera----senejimas tai negriztamas procesas ir tokiam protingam aktoriui laikas tai suprasti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių