Kalėjimo išvengusi Eglė Jackaitė tapo prodiusere

Žinomos aktorės, klaipėdietės Eglės Jackaitės vardas nuolatos mirga pirmuosiuose spaudos puslapiuose.

Iš pradžių buvo narpliojamos jos meilės istorijos. Paskui prasidėjo kaltinimai fiktyviai įsidarbinus vienoje nekilnojamojo turto įmonėje. O galiausiai viską vainikavo ilgi teismai, gąsdinimai kalėjimu bei dvidešimties tūkstančių litų bauda, kurią Eglė turėjo sumokėti.

Tačiau šie, ne vienerius metus trunkantys nemalonumai, anaiptol ne viskas. Neseniai aktorei kliuvo dar viena kritikos ir netgi neapykantos dozė.

Vasario 16-tąją, Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, Eglė pareiškė: ji šios šventės nemini, savęs patriote nevadina ir jos vaikai Lietuvoje ko gero negyvens.

„Tą dieną mano nuotaika nebuvo šventinė, būčiau nenuoširdi, jei sakyčiau, kad vasario 16-oji man ypatinga ir brangi. Aš apgailestauju, bet taip nėra”, - LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai” šį antradienio vakarą 20.25 val. prisipažins E.Jackaitė.

Eglė nesitikėjo, jog asmeninė jos nuomonė sulauks tokios griežtos reakcijos. Juk jau kitą dieną, po atviro aktorės interviu, internetas lūžo nuo piktų bei grėsmingų komentarų.

Maža to: „Facebooke“ kone iškart susibūrė grupė žmonių, kurie paskelbė „Susimeskime Eglės Jackaitės bilietui į emigraciją“ ir nedviprasmiškai pareiškė: Jackaite, dink iš Lietuvos! Arba mes surinksim pinigų ir tave išsiųsim.

Prieš keletą dienų, kai visoje šalyje vėl plazdėjo kovo 11-osios vėliavos, E.Jackaitė atvirų komentarų nežarstė.

Vis tik prisipažino, kad tautinėmis vadinamų švenčių ji nemini. Tiesiog yra nusivylusi Lietuvos valdžia bei tvarka.

Tačiau Eglė neslėpė ir to, kad būtent šiomis dienomis jos širdyje sumišę labai dviprasmiški jausmai.

Asmeniniai išgyvenimai, kalėjimo grėsmė, teismai, išdavystės, nelaimės. Eglė tikina: ji pasimokė ir daugiau tokia atvira, kokia buvo, jau niekada nebebus. Tačiau aktorės darbai kalba ką kita...

Naujausiame savo prodiusuojamame spektaklyje „(Ne)kalta meilė“ E.Jackaitė debiutuoja kalinės vaidmenyje ir atvirai rodo tai, ką jai teko išgyventi.

„Šiame miuzikle aš esu ne tik kalinė. Veiksmas vyksta moterų kalėjime. Spektaklis pastatytas remiantis tikrais įvykiais, prieš šimtą metų vykusiais Amerikoje. Įdomu tai, kad ir mano asmeniniame gyvenime buvo išgyventa tokių aštrių dalykų”, - pasakojo E.Jackaitė.

E.Jackaitės prodiusuojamo miuziklo “(Ne)kalta meilė” premjera Vilniuje klube „New York” įvyks kovo 22 dieną.


Šiame straipsnyje: Eglė Jackaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

banditas Jackius

banditas Jackius portretas
tai jiji neismove is salies ? manau, kad reiktu pradet tyryma del valstybes smeizto.

ji

ji portretas
saunuole Egle, sekmes jai:)

kole

kole portretas
Galva persisviesk,kokio dar valstybes smeisto,ant skersvejo gal tarpduri pabuvai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių