Kaip praturtėti pagal Zodiako ženklus?

Vieniems pinigai – priklausomybė, kitiems – nepriklausomybė ir laisvė. Vieniems jie padeda pasiekti šlovės ir kitų dalykų gyvenime, kitus – skandina.

Kadangi žmonės nemoka valdyti pinigų, todėl pinigai valdo pasaulį ir žmonių protus. Nuo jų viskas prasideda ir baigiasi. Taip pat ir pasauliniai karai bei konfliktai. Kažkokie popieriai ir monetos užkariavo visą žmoniją ir daro su ja, ką nori.

Tuo tarpu astrologai tvirtina, kad kiekvieno Zodiako ženklo atstovas gali pasiekti to, ko nori , nes kiekvienas savaip gabus ir talentingas. Turbūt ne veltui sakoma, kad bet kuris žmogus gali tapti turtingu, tik reikia to panorėti ir įdėti nepaprastai daug pastangų ir darbo.

Avinas
Noriniems praturtėti šio ženklo atstovams reikėtų tikėti, kad jų bankas niekada „nesudegs“. O laikyti pinigus namie – tas pats kaip jų neturėti. Avino noras taupyti pinigus – didžiulis, tačiau po dienos tas noras ir praeina. Todėl reikėtų elgtis pagal posakį: ryte įsidėk pusryčius pietums, važiuok visuomeniniu transportu, nes sutaupysi degalams. Arba galite padaryti ir taip: pasitikslinkite praėjusio mėnesio pajamas ir paskaičiuokite, kiek liko. Vieną mėnesį atiduokite skolas, o kitą – priešingai, paskolinkite ir vskas stabilizuosis. Įsidėmėkite kaip daugybės lentelę banko, kur laikote santaupas, palūkanų dydį, nes galima uždirbti ir indėliais banke ir vertingų popierių operacijomis. Ant jūsų veido „parašyta“, kad esate talentingi „iš pinigų daryti pinigus“. Tiesa, tačiau turite talentą ir leisti pinigus.

Jautis
Jautis – mėgėjas perskaičiuoti pinigus kelis kartus per dieną, dėlioti jas į krūveles ir paskirstyti. Ir apskirtai, tai bene vienas pelningiausių Zodiako ženklų. Svarbiausia, kad pinigai jūsų gyvenime nepavirstų fetišu. Jautis – mėgsta ir išlaidauti, tačiau gali atidaryti savo nuosavą banką... namuose. Taip pat jis visados žino iš kur galima paimti pinigų. T.y. sugeba įtikinti žmones, kad labai naudinga būtų investuoti pinigus į jo ar kitų verslą. Jautis gali pragyventi iš procentų, gautų iš sutarčių, o po kelių metų „treniruočių“ viena sutartis jau gali duoti pajamų pusmečiui.

Dvyniai
Kaip Dvyniai gyveno vaikystėje, taip jie uždirbs sulaukę brandaus amžiaus. Nes tarsi nesąmoningai tėvai nustato jų finansinį likimą ir yra jų būsimo uždarbio „lakmuso popierėlis“. Tačiau didelių pokyčių ar finansinės kreivės šokinėjimo nenusimato. Jei tėvai skendo prabangoje, gyveno ištaigingai, tai ir vaikai-Dvyniai paseks jų pavyzdžiu. Neretai Dvynių tėvai materialine prasme padeda sėkmingai startuoti gyvenime ar net būna savotiškas tramplinas, siekiant aukštumų. Tačiau šio ženklo atstovai nėra ilgų distancijų mėgėjai. Jiems labiausiai priimtinas kuo trumpesnis ir greitesnis pinigų uždirbimo būdas ar atlyginimo gavimo periodas (pageidautina ne ilgiau, kaip kas 28 dienas). Tačiau tuo geriau jie padaro savo darbą. Beje, jie turėtų žinoti, kad atlygio dydis neatsiejamas nuo Mėnulio ciklo. Mat vieni uždirba daugiau pinigų per pilnatį, kiti – per jaunatį. Bet tai reikėtų išsiaiškinti individualiai. Apskaičiuoti jums palankias Mėnulio dienas - labai paprasta užduotis. Belieka tik pasistatyti prieš akis kalendorių.

Vėžys
Vėžys – bene pats nepelningiausias Zodiako ženklas finansine ir įgijamo turto prasme. Užtat jis turi daug galimybių, lyginant su kitais Zodiako ženklais. Iš karto, netikėtai ir nelauktai, vieną kartą gyvenime ar per dešimtmetį, gali gauti palikimą. Pavyzdžiui, iš dėdės, gyvenančio Amerikoje. Bet ir tuo atveju jie neretai viską išdalina ar atiduoda amžinai pinigų neturintiems savo giminaičiams, o paskui patys prašo jų paskolinti. Vėžys per vieną dieną gali parodyti labai prieštaringus savo charakterio bruožus: būti dosniu ir šykščiu, apgauti ir susigėsti. Jų finansiniai keliai neištyrinėti, nes juos užtvėrė būsto klausimas. Todėl jiems finansinės sėkmės reikėtų tikėtis per 11 Saulės planetos aktyvumo ciklą. Prisiminkite, kas su jumis buvo atsitikę prieš 11 metų, ar pastoviai buvo mokamas atlyginimas ir atitinkantis jūsų išsilavinimą bei kvalifikaciją? Ar gaudavote premijų? Ir taip už kiekvienus metus. Jei Vėžys vieną kartą nuėjo į lombardą, tai antrą kartą jis ten niekada neis. Grynais pinigais geriau nepasitikėti ir neturėti su jais reikalų. Jūsų turtas - vidinė šeimos valiuta: auksas, šeimos relikvijos ir brangenybės, taip pat ir nekilnojamasis turtas, kurį galite išnuomoti.

Liūtas
Norėdamas praturtėti Liūtas turi rimtai pasirūpinti savo reikalais: investuoti į savo verslo plėtrą iki 75 proc. gautų pajamų. Yra ir keli atskiri jums astrologiniai pastebėjimai: jei per pilnatį gavote didelę sumą pinigų, tai kitos 28 dienos po pilnaties bus itin palankūs jums finansine prasme. Kitas labai svarbus patarimas: jums reikia nuolat laikyti piniginėje 1eurą, kad stabiliai išlaikytumėte materialinę gerovę. Tačiau Liūtui būdingas bruožas - išpešti sau naudos iš kitų bėdos: kuo daugiau serga žmonių, tuo jūs pats daugiau uždirbate. Liūtas gauna pelną iš kitų žmonių ligų. T.y. jis užsiima medikamentų tiekimu ir pristatymu, taip pat gali atidaryti savo vaistinę ar medicinos centrą. Arba, pavyzdžiui, susirgo skyriaus viršininkas ir Liūtas jį pavaduoja, tiksliau atlieka jo darbą, o kompanijos vadovas tai pastebėjęs gali pakelti jį pareigose. Tiesa, galimi ir kiti variantai!

Mergelė
Šitą Zodiako ženklą kartais reikėtų pagailėti, kadangi jo atstovai taip giliai pasineria į darbą ir visokius kitokius uždarbio būdus, kad net pamiršta savo paties asmeninį gyvenimą, meilę ir jausmus. Tačiau jiems tinka viena labai paprasta magiška, bet, turbūt, daugeliui žinoma formulė: kuo mažiau galvosite apie pinigus ir darbus, tuo greičiau jie pas jus ateis. Dauguma Mergelių taip ir gyvena: svarbiausia – darbas, idėjos, išradimai, na o pinigėliai...paskui... Tačiau Mergelė taip pat ir labai pragmatiška būtybė. Ji ne šiap sau sukuria šeimą, o dažniausiai iš savanaudiškų paskatų – finansiniais sumetimais. Nepaisant to, mergelė įgyvendina ir pajamų gavimo projektus. T.y. sukuria dukterines firmas ar kažkokias finansines schemas, kurias gerai ir stropiai prasukus, paskui tarsi upeliu pradeda tekėti pelnas tiesiai jai į rankas. O dirbti iš karto dviejose vietose – nepatartina, nes uždirbsite tik laikinai, o paskui bus labai sunku subalansuoti šį reikalą.


Svarstyklės
Šiam, bene harmoningiausiam iš visų Zodiako ženklų, praturtėti – kaip nusispjauti – reikia tik sugalvoti idėją ir noro užsidirbti daug pinigų. Tačiau problema ta, kad daug šio ženklo atstovų nenori būti turtuoliais. Be to, Svarstyklių svajonės apie gražų ir turtingą gyvenimą neretai baigiasi bylinėjimuisi teisme arba svetimų pinigų skaičiavimu, arba sakramentine fraze: "o kad aš turėčiau tiek turto!" Tačiau tikėtina ir „pasakos“ galimybė: gyvenau, dirbau kitiems, bet vieną gražų rytą pabudau ir pradėjau savo verslą. Kodėl? Nugalėjau tingulį. Tačiau Svarstyklėms taip pat tikėtinas ir palikimo gavimas gyvenimo viduryje.

Skorpionas
Kai kalba eina apie Skorpiono materialinę gerovę, iš karto prisimeni nuogirdą: "Jonai, kaip tau apvyko taip greitai praturtėti? Atsakymas paprastas: „apiplėšiau banką!" Iš tikrųjų Skorpionas turi puikių galimybių tapti net milijardieriumi. Šis Zodiako ženklas – pats perspektyviausias finansine prasme, nes jis žino, kaip iš vieno lito gauti šimtą. Pradėjęs nuo nulio, kai jam 18-20 metų, jis labai greitai pasiekia finansinės sėkmės ir augimo. Todėl šio ženklo atstovams galima tik vieną patarti: daugiau užmegzkite kontaktų ir bendradarbiaukite su užsienio kompanijomis. Taip pat vykite į užsienį pasikeisti darbo patirtimi, bet geriausiai, jei dirbate užsienio kompanijoje ar firmoje. Mat jūsų ženklo finansinė gerovė yra už tos vietos ribų, kur gyvenate.

Šaulys
Jūsų materialinė gerovė priklauso nuo įmonės vadovo, kur jūs dirbate. Galima perfrazuoti posakį: „pasakyk man, kas tavo viršininkas, o aš pasakysiu, kokia tavo finansinė padėtis“. Be to, apie šį ženklo atstovus sakoma: „jei esate pavaldinys, tačiau turite gerą vairuotoją, tai viršininkas gali gauti mažiau nei jūs“. T.y., kai jūs gaunate dividentus, premijas, honorarus ir t.t. Šaulys yra geras verslo organizatorius. Todėl jis gauna didžiausius procentus, kai jam 23, 35 ir 47 metų. Tai jo finansinio pakilimo metai ir socialinio statuso prasme. Mažiau patirs nuostolių, jei Šaulys dirbs su partneriu ir jei dalinsis gautu pelnu pusiau. Mat proporcingas pasidalinimas gali ilgam išsaugoti partnerystės ryšius.

Ožiaragis
Ožiaragiui geriau pasikliauti atsitiktinumu, o ne savo jėgomis. Tada atsiras ir pinigų, ir šlovė, ir populiarumas. Beje, vien finansinės gerovės šio Zodiako ženklo atstovams - per mažai, nes jie nori ir kažko daugiau. Pavyzdžiui, „ įsiviešpatauti pasaulyje“. Tačiau nereikėtų pamiršti ir kitų patirties: baimė ką nors prarasti dažniausiai priveda iki finansinio žlugimo. O ryžtingi žingsniai, laisvė ir nepriklausomybė būtent šiam Zodiako ženklui suteikia finansinį stabilumą ir pelną. Tačiau geriau dirbti vieniems, o ne su partneriais.

Vandenis
Finansiniuose Vandenio reikaluose nė pats velnias nesusigaudo. Jie mistiški, apgaubti paslapties skraiste, susipainioję su mokesčių inspekcija. Bet ir pats Vandenis sunkiai susigaudo buhalterijoje. Kažkaip jiems sekasi išsilaikyti ant bangos, tačiau tapti iš tikrųjų respektabiliu ir turtingu žmogumi – ne kiekvieno Vandenio nosiai. Pernelyg paviršutiniškas požiūris į finansus, todėl pinigai gana lengvai ateina ir lygiai taip pat išeina. Tačiau yra vienas labai svarbus dalykas: niekas neturėtų žinoti apie jūsų pajamas. Gaila, bet remiantis astrologų pastebėjimais, Vandeniai daugiausiai patiria nuostolių dėl vagysčių. O taip atsitinka dėl to, kad jie per daug kalba. Pradedant 2004 metais, jie įdėjo daug pastangų ir sugaišo daug laiko, norėdami pagerinti savo finansinę padėtį, tačiau jau nuo 2011 metų jums turėtų prasidėti sėkmingas finansinis pakilimas.

Žuvys
Geriau drąsiai ir greitai įgyvendinti savo idėjas nei realizuoti svetimas. Kiek kartų jau buvo, kai Žuvys pačios sugalvojo idėją ir pamiršo, o po metų pamatė, kad jo idėją „pasisavino“ ir įgyvendino kitas žmogus. Ir tai buvo ne plagiatas ar vagystė, užtat belieka kaltinti tik savo tingėjimą. Galvą Žuvys turi gerą, tik štai reikėjo bent kažkiek pajudinti pirštą ir įdėti pastangų. O pinigus geriau būtų laikyti banke nei kur nors investuoti ar laikyti namuose. Be to, šio Zodiako ženklo atstovai dažnai „praranda“ atmintį: paslepia pinigus nuo savo antrosios pusės, o paskui nebegali rasti. O jei taip surinkus visus pinigus, kurie buvo išslapstyti drabužių kišenėse ir kitose saugiose vietėlėse, tai galima būtų nuspirkti mašiną. Bent skalbimo.


Šiame straipsnyje: zodiako ženklai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Benjamin Claude

Benjamin Claude portretas
Esu čia, kad visus apšviesčiau apie gerus daktaro Ilekhojie darbus. Aš ir mano buvusi žmona jau 2 metus turėjome problemų ir bandėme konsultuotis ir kalbėtis su savo tėvais, bet niekas nepadėjo. Mes kovojame dėl visko ir išsiskyrimas buvo neišvengiamas, kol nepamačiau daktaro Ilekhojie apžvalgos. Susisiekiau su juo ir informavau apie savo būklę. Jis pažadėjo atlikti susitaikymo ritualą, kuris užtikrins, kad tarp manęs ir žmonos atkurtas ryšys. Jau praėjo savaitė, kai kreipiausi į jo pagalbą, o mano ir žmonos reikalai pradeda gerėti. Vėl pradėjome gyventi tame pačiame miegamajame ir abu informavome savo advokatus, kad atidėtų skyrybų planus. Dabar esu toks laimingas, kad vėl galiu džiaugtis savo žmona. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite problemų santuokoje. WhatsApp/Telegram +2348147400259

Maria

Maria portretas
Ar tau skauda širdį? Nepyk, leiskite daktarui Sunny padėti susigrąžinti buvusį žmogų. „Esu ištekėjusi 5 metus, auginu 2 vaikus ir laimingai gyvenu su šeima, kol su manimi ir mano vyru pradės darytis negražu, o tai beveik kiekvieną kartą priveda prie ginčų… kai mano vyras paprašė skyrybos... Dariau viską, kad persigalvočiau ir likčiau su manimi, nes mylėjau jį visa širdimi ir nenorėjau prarasti vyro, bet viskas nepavyko... Jis išėjo iš namų ir toliau pildė prašymą. skyrybos... Prašiau ir bandžiau viską, bet nieko nepavyko. Proveržis įvyko, kai kažkas mane supažindino su šiuo puikiu ratuku, vardu Dr Sunny, kuris pagaliau man padėjo... Niekada nebuvau tokių dalykų gerbėjas, bet tiesiog nusprendžiau pabandyk, nes buvau beviltiška ir neturėjau kito pasirinkimo... Jis paliepė burtus ir viskas klostėsi labai gerai, kaip jis žadėjo, o mano vyras persigalvojo ir grįš namo, pasiliks su manimi ir jų fantastėmis. Ir pažadėk, kad daugiau niekada manęs neįskaudins. gyvenk taip laimingai, padedamas d
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių