Kaip E.Ostapenką Turkijoje svaigino... saulė

Trečiadienį per LNK prasideda atlikėjo Eugenijaus Ostapenkos kelionių odisėja: skrydis pirmąja klase į prabangų kurortą Turkijoje ir bilietas namo anksčiau laiko.

LNK kelionių šou „Pirmas kartas su žvaigžde“ žiūrovai pamatys, ką reiškia atostogauti kartu su E.Ostapenka. Pagal laidos formatą, į saulėtą Turkijos kurortą išvyko du nepažįstami žmonės: įžymybė ir pirmą kartą atostogų į kurortą vykstantis žmogus. Šįkart tai buvo ponia Irena Malinauskienė iš Kauno bei atlikėjas iš Klaipėdos E.Ostapenka.

Moteris jau oro uoste nustebo, kai pamatė savo lengvai užsimiegojusį kelionės partnerį. Sunkiai abiems pradžioj rišosi kalba. Vėliau kalba dar sunkiai rišosi ir žvaigždei.

Laidos dalyviai buvo apgyvendinti prabangiame „Voyage“ tinklui priklausančiame viešbutyje, kuris pasižymi itin aukšta aptarnavimo kokybe, puikia virtuve bei išpuoselėta didžiule teritorija, kurioje kiekvienas poilsiautojas ras kuo užsiimti.

Pagrindiniu užsiėmimu kelionėje E.Ostapenka tapo įvairiausių gėrimų degustacija gausybėje viešbučio teritorijoje esančių barų ir kavinių. Juk tokio lygio viešbučiuose maistas ir gėrimai už dyką - ir neribojamais kiekiais!

Save laikantis žvaigžde Eugenijus su savo kelionių drauge ponia Irena pabendravo tik pirmą vakarą, kuomet abu vakarieniavo prabangiame restorane. Gal pokalbio metu ponia Irena per aštriai klausinėjo Eugenijaus apie jo gyvenimo būdą, sampratą bei per aršiai bandė išsiaiškint jo sužvaigždėjimo lygį? Mėgstanti kortomis burti ponia iš Kauno ganėtinai tiksliai išbūrė judviejų nesutapimą bei tai, koks gi žmogus yra žymusis hito „Dvyratukas“ atlikėjas.

Poros atostogų savaitė prabėgo greitai, bet atskirai. Ponia Irena taip ir nerado būdo prakalbinti Eugenijaus, o jam pačiam pakeleivė pasirodė ir liūdna, ir pasipūtusi, ir mažai bendraujanti.

Kita vertus, nei vienas nei kitas Turkijoj nenuobodžiavo. Ponia aktyviai važinėjo po „Novaturo“ vietinių partnerių siūlomas ekskursijas, o žvaigždūnas E.Ostapenka dienas stūmė baruose ir kepinamas negailestingos ir anot jo „smarkiai svaiginančios“ saulės vis bandė surengti tikrą šou. Regis jam tai pavyko, nes į kambarį jis vienas grįždavo retai - vis kartu atsivesdavo viešbučio apsauginius.

Galiausiai laidos rengėjai pabūgę galimų žvaigždės sveikatos sutrikimų dėl per didelio saulės „svaiginančio poveikio“, parskraidino poną E.Ostapenka Lietuvon anksčiau numatyto laiko.

Kokius svaiginančius įspūdžius patyrė šios kelionės dalyviai ir svarbiausia, ar pavyko sužinoti, kokio lygio žvaigžde save laiko E.Ostapenka, sužinosite žiūrėdami kelionių šou „Pirmas kartas su žvaigžde“ trečiadieniais, 20.40 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių