Kaip A.Valinskas skolinosi rožę iš V.Uspaskicho

Šeštadienį televizijos projekte „Šok su manim“ didžiulio dėmesio susilaukė ne tik laidos dalyviai, bet ir savo žmonų palaikyti atvykę garsūs politikai: europarlamentaras Viktoras Uspaskichas bei buvęs Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas.

Politikai nesidrovėdami demonstravo susidomėjimą savo žmonų pasirodymais, o šokiui pasibaigus skubėjo įteikti gėlių.

Milijonierius V.Uspaskichas į laidos filmavimą atvyko su didžiuliu glėbiu baltų rožių. „Mano žmonai labai svarbu, kad esu čia. O man pačiam smagu stebėti kaip ji šoka, juk yra seksuali ir graži moteris“, - komplimentų žmonai negailėjo europarlamentaras.

Jolantos Uspaskich pasirodymo metu vyras mobiliuoju telefonu fotografavo savo išrinktosios pasirodymą, o po jo, įteikęs puokštę žmonai, suskubo spausti rankų komisijos nariams, kurie buvo gana atlaidūs tik antrą savaitę šokių konkurse dalyvaujančiai politiko žmonai.

Kiek santūriau elgėsi buvęs Seimo pirmininkas ir šou verslo atstovas A.Valinskas, į laidos filmavimą atvykęs be gėlių. Tačiau prie tiesioginio eterio įpratęs ir greitais sprendimais garsėjantis politikas išsisuko ir iš šios situacijos. Po Seimo narės Ingos Valinskienės pasirodymo, vyras jau rankose jau laikė baltą rožę. Tiesa, tokią pačią kaip V.Uspaskicho puokštėje.


Šiame straipsnyje: šok su manim

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių