K. Nemycko: tikrai nenorėčiau tradicinių vestuvių

Dar visai neseniai Katažina buvo mažai kam žinoma mergina iš provincijos, kuri dirba  muzikos mokytoja ir retkarčiais padainuoja vestuvėse. Tačiau vieną dieną, jos gyvenimas labai pasikeitė. Tada, kai Katažiną nusižiūrėjo svajonių jaunikiu vadinamas Deivydas Zvonkus, o LNK pakvietė šokti populiariajame projekte, panelė Nemycko apleido mokytojos karjerą!

„Darbą palikau dėl laiko stokos. Ištisus metus galvojau, nespėju, o kai imuosi kokio darbo, norisi padaryt jį iki galo ir iš savęs išspausti viską”, - pirmadienio vakarą laidai „Karamelinės naujienos” pasakos Katažina.

Įvairiausios fotosesijos, interviu, kvietimai dalyvauti renginiuose bei televizijos laidose tapo Katažinos kasdienybe. Svajonės pildėsi viena po kitos! Pergalė šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra” – dar vienas įrodymas,  jog ši mergina – tikras laimės kūdikis. „Jau išverkiau visas ašaras – tiesiog nesupratau, kas įvyko. Ir dabar nesuprantu”, - savo džiaugsmo neslėpė Katažina.

Tačiau kiti projekto dalyviai puikiai prisimena, jog Katažinos mylimasis Deivydas pažadėjo: jei jo mylimoji taps nugalėtoja ir prizas atiteks jai, pinigų suma bus investuojama į poros vestuves.

„Dabar Deivydas sako, kad aš turtinga mergina, tai reikia į žmonas imti”, - juokėsi Katažina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

leonas

leonas portretas
Na ji man mano kaimina primena,juk viriski veido bruozai turi si mergina,galvoju neilgai jie bus kartu

ups

ups portretas
Abu labai mieli , silti, draugiski zmogeliukai. Jus verti vienas kito. Visapusiskos jums sekmes!

1-am

1-am portretas
Laime ne grozyje. Gal Zvonkus labai laimingas buvo su grazuole exs Zvonke kad issiskyre? Grozis- skonio reikalas. Vienam patinka kuda kaip dviratis, kitam apskritesne... Svarbiausia sielos ir vidinis grozis.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių