K. Brazauskienė: pateisinu neištikimybę

Šiais laikais gražūs šeimyniniai santykiai, kai abu balandėliai vienas kitam ištikimi, tapo tikra retenybe. Smagioji BTV laida „Cukrus“ nuspredė išsiaiškinti, kodėl žmonėms taip maga  paragauti uždrausto vaisiaus ir kodėl vis dažniau sukama į kairę?

Buvusi pirmoji šalies dama Kristina Brazauskienė prisipažino, kad į neištikimybę žiūri labai atlaidžiai. Pikantišku romanu su velioniu Prezidentu Algirdu Brazausku išgarsėjusi moteris tiesiai šviesiai rėžė, kad neištikimybėje nemato nieko blogo.

„Neištikimybę pateisinu, jeigu be to žmogaus negali gyventi“, – atvirai prisipažino ponia Kristina
Ir pridūrė, kad jeigu abu yra laimingi – viskas gerai.

Tuo tarpu žodžio kišenėje neieškanti radijo ir televizijos laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė tiesiai šviesiai pareiškė, kad užtikusi savo vyrą su meiluže sprogtų lyg atominė bomba.

„Užmuščiau, iš karto! Tik dabar nežinau kurį pirmą. Greičiausiai, kad savo antrą pusę užmuščiau, o po to primuščiau tą kitą, kad pamirštų kelią į ten, kur buvo. Ir dar išmuščiau kairę akį, kad eitų tik į dešinę!”, – beveik kovinio filmo scenarijų nupasakojo Skaiva.

Šmaikštusis aktorius Mantas Stonkus atskleidė paslaptį, kad jei į kairę nusukote su tos pačios lyties asmeniu – anokia čia neištikimybė.

„Taigi moterys visada sako: „Nežiūrėk tu į tą mergą, nežiūrėk į tą subinę ar papus“. Bet niekada nesako: „Nežiūrėk ten į tą kitą vyruką“, todėl manau, kad tai nėra neištikimybė“, – kvatodamas kalbėjo Mantas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Staska

  Staska portretas
O koks kitoks atsakymas gali būt paleistuvysten linkusio žmogaus ?

taipp

taipp portretas
ir koniuuuuuuuuuuuuuuu poniatno-kad tai suktai bobai-tai turbut ir brazius nerupejo-kaip susirgo-nes ji tik ir lauke-kad greiciau viskas baigtusi.Juk jis skendejo piniguose ir taip greit-anapilin.................... o dabar piniguota -laukia eiles i seima-o ka ji ten darys-juk jau viskas prichvatizuota-nebent pamokys kitus-kaip ta daryt-kad galetum budama bufetava-taip isukt uodega.O kaip ten su tais turtais-vsio zakonno?

vaclovas

vaclovas  portretas
negi ji ka kitaip galetu pasakyt tiek metu buvus ...paklode
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių