J.Valeikaitę grįžti į ekraną paskatino dėkingumas darbdaviui

Spinduliuojančio Jovitos Valeikaitės žvilgsnio ir malonaus tembro išsiilgę žiūrovai nuo šiol galės ją matyti bent jau epizodiškai. Nuo rytojaus kiekvieną šeštadienį keturių mėnesių Indijos Marijos mama ves „Lietuvos ryto TV“ laidą „Naujas gyvenimas“. Ji sutiko pakeisti dirbti į BTV išėjusią šios laidos vedėją Algimantą Žukauskienę.
 
„Sakyti, kad grįžtu į darbą, būtų netikslu. Esu pasirašiusi sutartį su „Sodra“, kad dvejus metus būsiu motinystės atostogose. Ir kol kas net neįsivaizduoju, kad norėčiau šiuo klausimu ką nors keisti, - užtikrino jauna mama. - Aš nefilmuosiu laidai reportažų, o tik juos pristatinėsiu, kad, kaip sakė Edmundas Jakilaitis („Lietuvos ryto televizijos“ generalinis direktorius - past.), neatprasčiau nuo filmavimo kameros. Suskaičiavau, kad „susisukti“ su šituo darbeliu galiu per dvi valandas.“

Dvi valandos yra ilgiausias laikas, kuriam J.Valeikaitė sutinka išsiskirti su dukryte. „Kai prieš kelias dienas fotosesijoje teko užtrukti keturias valandas, kilo daug niekam nereikalingų ir nenaudingų rūpesčių“, - paaiškino žurnalistė.

Jovita, ko gero, nebūtų iš savo ramios motinystės atiminėjusi ir tų dviejų planuojamų valandų, jei ne dėkingumas, kurį jaučia E.Jakilaičiui nuo tos dienos, kai pasakiusi apie savo nėštumą pamatė ne nepatenkintą, o nuoširdžiai laimingą darbdavio veidą.

„Mūsų pakrikusioje visuomenėje moterys bijo pranešti tokius dalykus, kad neišgirstų priekaištų ar dar ko nors blogiau. Kiek esu girdėjusi pasakojimų, dažniausiai darbdavys iš pradžių apibamba, o po kurio laiko - geriausiu atveju - išspaudžia sveikinimą, - sakė J.Valeikaitė. - O aš buvau apkabinta, pasveikinta ir po to gražiai išlydėta. Ilgai to nepamiršiu. Dabar galiu už tai atsilyginti.“


Šiame straipsnyje: ValeikaitėJakilaitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių