J.Valančiūnas ragina prisijungti prie „Raudonos nosies dienos“

Lietuvos krepšinio žvaigždė Jonas Valančiūnas ragina visus prisijungti prie „Raudonos nosies dienos“. Jis pats visada stengiasi vaikams padėti, kuo tik gali.

„Tiesą sakant, apie „Raudonos nosies dieną“ išgirdau pirmą kartą. Tačiau man ši idėja labai patiko – visuomet stengiuosi padėti akcijose, susijusiose su vaikais. Nekyla net mintis, ką už tai galėčiau gauti – tiesiog smagu prisidėti prie gero darbo“, - šypsojosi J.Valančiūnas.

Palaikydamas  „Raudonos nosies dienos“ idėją krepšininkas ryžosi išmėginti BTV Žinių vedėjo kėdę. „Man buvo labai smagu. Po dvidešimt metų aš pas jus sugrįšiu“, - iš BTV Žinių studijos išeidamas juokėsi jis.

J.Valančiūnas, paklaustas apie kitas socialines veiklas, prie kurių prisideda, nenorėjo tuščiažodžiauti. „Yra įvairių darbų, stengiuosi daryti, ką galiu, bet nemanau, kad reikia apie tai rėkti“, - gūžtelėjo pečiais už paprastumą giriamas krepšininkas.

„Raudonos nosies diena” – projektas, suvienysiantis geriausius Lietuvos komikus ir scenos žvaigždes. Jo metu, kovo 18-ą dieną, bus renkamos lėšos asociacijos „Balta scena“ iniciatyvai „Klounai be sienų“.  Visi Lietuvos žmonės kviečiami ne tik aukoti pinigus, bet ir prisidėti kartu kuriant šventinę nuotaiką: pasipuošus raudonomis nosimis daryti gerus darbus, krėsti linksmus pokštus.

Klouno nosių galima įsigyti „Klounų be sienų" partnerių parduotuvėse Vilniuje ir Kaune. Už parduotas nosis surinktos lėšos bus skirtos šios iniciatyvos plėtrai. Prekybos vietų sąrašą galite rasti čia.

BTV taip pat kviečia visus, norinčius prisidėti prie šventinės nuotaikos kūrimo, atsiųsti savo nuotraukas su raudonomis nosimis BTV puslapyje socialiniame tinkle "Facebook".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių