Jurgitos Jurkutės suknelė virpės tūkstančiais lapelių

Jau šį sekmadienį, balandžio 8-ąją, 19.30 val. įvyks beveik tris mėnesius trukusio muzikinio TV3 projekto „Chorų karai“ superfinalas. Jo metu vienoje scenoje susitiks jau iškritę chorai ir projekto finalistai – Vilniaus krašto Kaštoninis choras su Katažina ir Kauno raj. Božolė choras su „Rondo“. Kam šiemet pasiseks pagauti muzikinę laimės paukštę, lems tik TV3 žiūrovai, o komisija turės tik patariamąjį balsą.

Projekto vedėjai mylimiausias TV3 vedėjų duetas Vytautas Šapranauskas ir Jurgita Jurkutė superfinale kaip reikiant nustebins „Chorų karų“ žiūrovus – jų garderobas finalinei laidai slaptai ruošiamas jau kurį laiką.

Visose „Chorų karų“ laidose, kaip ir praėjusiuose projekto sezonuose, elegancija žavėjusi Jurgita finale priblokš net ir visko mačiusius mados žinovus. Televizijų eteryje jau seniai nebuvo tokios puošnios, elegantiškos, moteriškumą pabrėžiančios suknelės.

Jurgitai specialiai ruošiama visą sezoną ją puošusio dizainerių dueto „Kristi Andress“ suknelė iš naujausios 2012 metų rudens−žiemos sezono kolekcijos. Nors kolekcija paslaptyje bus laikoma iki gegužės, dar niekur anksčiau nedemonstruota suknelė J. Jurkutę tiesioginiame „Chorų karų“ eteryje puoš jau šį sekmadienį.

Sodrios raudonos spalvos suknelė yra papuošta tūkstančiais lazerių išpjaustytų lapelių, kurie prikabinti prie plonų šakelių. Suknelės dizainerė Kristina Kalinauskaitė paaiškino, kad idėja gimė tiesiog stebint gamtą.

„Norėjau sukurti nepaprastai lengvo plazdėjimo efektą, todėl suknelę dekoravau lapeliais, panašiais į drebulės lapus. Tam tikra tvarka išdėstyti audinyje lapeliai sukelia nuo vėjo virpančių medžių lapų įspūdį. Tai puikiai matysis, kai Jurgita bent kiek judės, suksis“, – įspūdingą reginį visiems TV3 žiūrovams žada dizainerė K. Kalinauskaitė.

Intriguojanti ir žaisminga „Chorų karų“ kulminacija bus tiesiogiai transliuojama jau šį sekmadienį, balandžio 8-ąją, 19.30 val. tik per TV3. Kas taps trečiojo projekto sezono lyderiu?


Šiame straipsnyje: Chorų karaiJurgita Jurkutė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių