Jurgita Tvarijonaitė šokėją Tiną išvadino nevala

Viskas prasidėjo gana nekaltai: LNK "Supertorte" koleges reitingavusi „Olialia“ mergaitė Jurgita Tvarijonaitė Kristinai Navickaitei - Tinai skyrė aukštą vietą temoje „Kuri visiškai nesupranta vyrų“.

Motyvas - esą šokėja iš Klaipėdos meluoja apie save. Jurgita negalėjo patikėti informacija, kad Kristina nevaikšto į grožio salonus. „Čia reikėtų suprasti -  jūs, durnelės, ten eikite ir gražinkitės, o aš ir taip graži? Tu man paaiškink, kaip namuose galima pasidaryti veido valymą? Tu ką, nesi niekada dariusis veido valymo?“, - užsipuolė kolegę J.Tvarijonaitė.

„Ar aš atrodau nešvari?“, - juokais viską bandė nuleisti žinoma šokėja. „Man atrodo, kad tai - apsileidimas. Vyrai su nevalomis nebendrauja“, - kvatodama savo vertinimo kriterijus aiškino Italijoje modeliu dirbusi Jurgita. „Bendrauja, bendrauja“, - su ja nesutiko dainininkė Eva.

Nevala viešai išvadintą Tiną ginti stojo ir pats A.Ramanauskas: „Man  atrodo, kad Kristinai pastaruoju metu mūsų laidoje kliūna nepelnytai.“ Netrukus piktos replikos ėmė skrieti vedėjo atžvilgiu - jis buvo išvadintas kiršintoju, dviveidžiu ir kitokiais negražiais vardais.

"Supertortas" - ketvirtadienį 20.50 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zivinm,gz.

zivinm,gz. portretas
komentaras
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių