Jurgita Tvarijonaitė: kalbėti apie plastines operacijas – žemas lygis

Ar tikrai moteris dėl grožio gali padaryti viską? Andrius Užkalnis pasikalbėti į BTV laidą „Užkalnio 5” pakvies garsias moteris, sutikusias pasidalinti savo mintimis apie grožio kultą.

„Dieta yra visas moters gyvenimas”, - pareikš modelis Jurgita Tvarijonaitė BTV laidoje „Užkalnio 5”.

Tačiau drąsiai apie dietas kalbanti moteris nesupranta tų, kurios visai Lietuvai pasiskelbia apie pasidarytas plastines operacijas.

„Nesuprantu, kodėl jos taip elgiasi. Gal nebent dėl to, jei tai daroma nemokamai, norint išreklamuoti kliniką ar gydytoją. Bet man atrodo, kad apie plastines operacijas gali žinoti artimi žmonės, o rėkti apie jas visai Lietuvai – žemas lygis”, - savo nuomonę dėstys ji.

Plastikos chirurgė Gytė Grigonytė-Babajan papasakos, kokias operacijas jai dažniausiai tenka atlikti. Lietuva niekuo nesiskiria nuo kitų pasaulio šalių ir botokso injekcijos dabar – plastikos chirurgų kasdienybė.

Tačiau kaip jaustis, kai pasidarius plastinę operaciją artimieji to net nepastebi?

Nenorintiems gultis po chirurgo skalpeliu patarimus dalins žolininkė Adelė Karaliūnaitė. Kokios žolelės yra moterų grožio šaltinis, kas gali energijos visai dienai ir koks augalas padeda išsaugoti vyriškumą? Viskas, ko reikia mūsų organizmui, yra gamtoje.

BTV laidoje „Užkalnio 5“ savo grožio receptais dalinsis ir laidos „Sveikinimai“ vedėja Laima Kybartienė. Ar tiesa, kad jaunatviška išvaizda galinti pasigirti moteris valgo tik kartą per dieną?

„Užkalnio 5“ – pirmadienį 20.25 per BTV.


Šiame straipsnyje: jurgita tvarijonaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
o jas darytis, "tipo", aukštas???

Mane.

Mane. portretas
Mieloji ,daryk ka nori,o galas vistiek ateis.Tik gal su savo operacijomis ji priartinsi.Man atrodo tiek sneketi ,tiek daryti tas operacijas be jokio reikalo nukrypimas nuo normos.

Students

Students portretas
Megsta lietuviai ta zemo lygio isireiskima "zemas lygis". Tu, Jurgita, ir esi zemo lygio kaimiete. Slyksti kaip pragaras su savo dirbtinomis baisiomis lupomis ir debiliska veido israiska. Ir geriau jau niekad neisiziotum,nes kai tik pasakai zodi, visi mato jog esi daune.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių