Juodkrantėje skambės prancūzų meilės dainos

  • Teksto dydis:

Šį šeštadienį, liepos 27 d., 19 val. Juodkrantės Liudviko Rėzos kultūros centre vyks akustinis atlikėjo Vyganto Kazlausko koncertas.

Jo metu publikos mėgstamas dainininkas miestelio gyventojams ir poilsiautojams dovanos savo kūrybos romantines balades ir prancūzų meilės dainas Įėjimas į koncertą – nemokamas.

Atlikėjas Vygantas Kazlauskas - vienas populiariausių ir publikos itin šiltai sutinkamų dainuojamosios poezijos atlikėjų. Bardas kuria nuoširdžias dainas pagal Violetos Palčinskaitės, Dalios Saukaitytės, Sandros Avižienytės,  Pauliaus Širvio eiles. V. Kazlauskas koncertuoja su vienais geriausių šalies instrumentalistų – gitaristais Tomu Varnagiriu, Audriumi Piragiu, akordeonistu Nerijumi Bakula. Atlikėjo nuolatinė scenos partnerė – žinoma dainininkė Evelina Sašenko.

Su ištikimais scenos partneriais V. Kazlauskas yra koncertavęs dainuojamosios poezijos festivaliuose daugelyje Europos, Azijos šalių. Atlikėjas taip pat puikiai dainuoja prancūzų kalba – atlieka chanson stiliaus kūrinius, dalyvauja Frankofonijos festivaliuose, bendradarbiauja su Prancūzijos atlikėjais.

Atlikėjas Vygantas be ilgametės koncertinės veiklos Lietuvos publikai pažįstamas ir iš tokių muzikinių projektų kaip „Žvaigždžių duetai“, „Iššūkis žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtukas“, tarptautinio dainuojamosios poezijos festivalio „Tai-aš“, įvairių bardų festivalių, jo paties režisuotų renginių.
Dainininkas yra išleidęs tris kompaktines plokšteles – „Daina iš toli“ (2006), „Miesto Vaikas“ (2011) ir „Grįšiu per Kalėdas“ (2012).

Daugiau apie atlikėją ir jo kūrybą galite sužinoti apsilankę jo interneto svetainėje – www.vygantas.lt
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių