Julia Roberts vaikams neleidžia žiūrėti savo filmų

Aktorė Julia Roberts pasakoja neleidžianti savo vaikams žiūrėti filmų, kuriuose ji vaidina, nes mano, kad jie yra dar per maži, jog suprastų jos vaidmenis.

Pasak aktorės, išimtimi netaps ir naujausias jos vaidmuo filme „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija“, kuriame ji vaidina Piktąją Karalienę. 43 metų Holivudo žvaigždė su vyru, kino operatoriumi Danny Moderiu augina septynmečius dvynukus Hazel ir Henry.

„Aš manau, kad jie yra per jauni suprasti mano vaidmenį šiame filme. Žinoma, vėliau jie būtinai jį pamatys, tačiau kol kas jiems užteks ir knygos apie Snieguolę, – pasakoja J. Roberts. – Negaliu vaikams pasakyti, kad vaidinu Piktąją Karalienę, tik todėl, kad  jie siaubingai bijo šio personažo. Parodžiau jiems animacinį „Snieguolės“ filmuką. Piktoji Karalienė juos taip išgąsdino, kad vaikai nesiliovė verkti ir visą naktį sapnavo košmarus.“

Nors J. Roberts baiminasi vaikams parodyti naujausią savo filmą, jos vaidinama Piktoji Karalienė nėra tokia baisi, kaip kitose istorijose apie Snieguolę, nes komedija  „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija“, pateikia visiškai naują visų žinomos istorijos versiją, todėl, pasak J. Roberts personažą lietuviškai įgarsinusios aktorės Ingos Norkutės, šis filmas labai smagus ir turėtų patikti visai šeimai.

„Manau, kad filmas patiks visai šeimai. Ne tik vaikams, bet ir tėvams, – pasakoja aktorė. – Palyginti su kitomis Snieguolės istorijos ekranizacijomis, ši yra labai šviesi, linksma ir žaisminga. Tai visos šeimos pasaka. O labiausiai man patinka tai, kad šiame filme žiūrovų nepapirkinėja pigiais pokštais, visi jie labai taiklūs ir išties juokingi.“

Viena laukiamiausių 2012-ųjų metų kino premjerų Lietuvos kino teatruose pasirodys jau balandžio 13 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių