J.Smoriginas pabūgo G.Jauniaus gerbėjų

Šeštadienio vakaras su TV3 „Šok su manimi“ aistromis ir vėl kaitino atmosferą ne tik šokių studijoje, bet ir žiūrovų namuose.

Po praėjusio vakaro, susumavus dviejų laidų rezultatus su projektu teko atsisveikinti Gediminui Jauniui ir Gaudrei Kazlauskaitei.

Pirmoji vieta atiteko Onai Kolobovaitei ir Andriui Butkui, antroji – Inetai Stasiulytei ir Deividui Meškauskui, trečioji – Astai Valentaitei ir Andriui Kandeliui, ketvirtoji –  Donatui Montvydui ir Katerinai Voropaj, penktoji –  Eiridai Daukšienei ir Olegui Koliakinui, šeštoji – Žilvinui Šilgaliui ir Karinai Jeremian, septintoji – Raimondui Rumšui ir Rūtai Ramanauskaitei, aštuntoji – Ramūnui Matoniui ir Rasai Židonytei, devintoji – Aisčiui Mickevičiui ir Viktorijai Kunauskaitei, dešimtoji – Svetlanai Proninai ir Tomą Urošką pakeitusiam Rimvydui Černajui, vienuoliktoji – Gediminui Jauniui ir Gaudrei Kazlauskaitei.

Irmos Jurgelevičiūtės ir Tomo Slausgalvio pora šeštadienio vakarą internetinio portalo „Delfi“ skaitytojų dėka gavę neliečiamybę, jausmingą rumbą sušoko be žiūrovų ir komisijos vertinimų ir sėkmingai perėjo į kitą  „Šok su manimi“ etapą. Nors prieš tai pora jautėsi tvirtai ir norėjo šio privalumo atsisakyti, tačiau persigalvoję, kad jų gerbėjai šį žestą palaikys nemandagiu – neliečiamybės statusu pasinaudojo.

„Aš dar labai noriu šokti, labai nenoriu iškristi, o jei būčiau atsisakiusi neliečiamybes, žiūrovas galėjo mane palaikyti arogantiška ir palaikymo  nesulauktume. Iškristi aš nenoriu. Jei taip nutiktų, verkčiau  krokodilo ašaromis. Aš labai noriu šokti!”, – prieš šio šeštadienio pasirodymą „Šok su manimi“ scenoje kalbėjo Irma.

Pirmoje laidoje negalėjusi sulaukti rezultatų ir pabėgusi koncertuoti dainininkė džiaugėsi, jog kitą šeštadienį 19.00 val. ir vėl pasirodys TV3 žiūrovams. Šokių projekto kolektyve ji ne viena tokia, kuriai savaitgalio vakarai dažnai sutampa su koncertų grafiku.

Į premjerinę laidą tiesiai iš koncerto skubėjo ir O.Kolobovaitė, o praėjusioje laidoje rezultatų negalėjo sulaukti ir D.Montvydas. Po dviejų laidų rezultatų, atsidūręs ketvirtoje lentelės vietoje, vaikinas išskubėjo į koncertą Druksininkuose. Tyliai ir nepastebimai šeštadienį „Šok su manimi“ užkulisius paliko ir Jurijus Smoriginas, rugpjūčio 26 dieną šventęs 55-ąjį gimtadienį. TV3 laidos kūrybinė grupė ta proga komisijos nariui buvo nupirkusi tortą, tačiau padovanoti jo taip ir nespėjo.

„Po laidos kol ruošėme tortą – dėjome ant padėklo ir smaigstėme žvakutes, ponas Jurijus dingo kaip į vandenį. Gal po aštrios dalyvių kritikos Jurijus skubėjo palikti  studiją?  Vėliau jis užsiminė, kad pabijojo G.Jauniaus gerbėjų, kurie už grubius žodžius, tikriausiai jo jau tykojo už kampo“, – su šypsena pasakoja „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių