Jolanta Uspaskich seka Laimos Paksienės pėdomis

TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ poros jau dėlioja paskutinius šokių judesius pirmajam pasirodymui. Šokio batelius teks matuotis ir verslininkei Jolantai Uspaskich.

„Esu sulaukusi pasiūlymų dalyvauti įvairiuose televizijos projektuose, bet priimtinas man buvo tik šokių šou. Per repeticijas aš gaunu daug gerų emocijų ir teigiamos energijos. Be to, pasitaiko ir juokingų situacijų, ir kur kas dažniau nei rimtų. Ar gali būti kitaip, kai ant parketo susitinka profesionalus šokėjas ir pirmą kartą šokių batelius matanti verslininkė?“ - sakė J.Uspaskich.

Žymaus verslininko ir politiko žmona prieš sutikdama dalyvauti projekte pirmiausia tarėsi su savim. Žinoma, nepamiršo ir šeimos bei profesionalaus šokėjo nuomonės.

„Daugiausiai tariausi pati su savim. Ir dar su būsimu šokių partneriu Gintaru Svistunavičiumi. Jis yra ir mano treneris. Gintaro pagrindinė sąlyga buvo arba šokti gerai, arba visai nedalyvauti projekte. Iš anksto žinojau programą „minimum“, kuria turėsiu įvykdyti. Iš šeimos aplodismentų negirdėjau, priekaištų kol kas taip pat“, - pasakojo moteris.

Vis dėlto net ir skeptikai J.Uspaskich galimybes vertina aukštai. Juk prieš keletą metų politiko Rolando Pakso žmona, matyt, ir laimėjusi būtų LTV "Lietuvos šokių dešimtuką", jei ne pakeistos balsavimo taisyklės.

"Šok su manimi“ - rugpjūčio 29 d. 19 val. per TV3!


Šiame straipsnyje: šok su manimjolanta uspaskich

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių