Johnny Deppas paneigė gandus apie skyrybas su Vanessa Paradis

Tegyvuoja meilė! Šiandien Lietuvoje pristatomo Timo Burtono filmo „Nakties šešėliai žvaigždė“ Johnny Deppas pagaliau pats nutraukė tylą ir paneigė ilgai sklandžiusias kalbas apie jo ir mylimosios Vanessos Paradis skyrybas.

48-erių aktorius Thesun.co.uk žurnalistus per Londone vykusią „Nakties šešėlių“ premjerą patikino, kad jų su V.Paradis 14-a metų trunkantys santykiai yra tvirti. „Šie gandai – netiesa. Tai visiška netiesa. Nesvarbu, ką apie tai sakyčiau, žmonės vistiek tiki priešingai. Pavargau kartoti tą patį“, – žengdamas raudonuoju kilimu prisipažino J.Deppas.

Aktorius ir 39-erių jo mylimoji V.Paradis yra kartu susilaukę dviejų vaikų, jie susipažino 1998-aisiais, kai J.Deppas filmavosi Romano Polanskio filme „Devintieji vartai“.

Sausio pabaigoje gandus apie skyrybas tiesioginės Prancūzijos televizijos transliacijos metu paneigė J.Deppo mylimoji V.Paradis, sakydama: „Tai netiesa – be abejo, kad tai netiesa.“ Tačiau liežuvautojai ir po to nenurimo. Kalbos apie garsios poros skyrybas sausį išplito dėl to, kad žurnalistai apskaičiavo, kad J.Deppas ir V.Paradis ilgiau kaip pusantrų metų nežengė raudonuoju kilimu drauge.

Filme „Nakties šešėliai“ vaidina J.Deppas, žavingosios Helena Bonham Carter, Eva Green, Michelle Pfeiffer, Chloe Moretz ir kiti. Naująją T.Burtono komediją apie buvusį mergišių, vampyru paverstą Barnabą Kolinsą, jį užkeikusią raganą Andželiką ir netikėtą bei smagų gyvenimą 1972-aisiais, Lietuvos publika išvys jau šį penktadienį, gegužės 11 dieną.


Šiame straipsnyje: Johnny DeppasVanessa Paradis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių