Johnny Deppas nustebino netikėtu pasirodymu su Marilyn Mansonu

Vienas ryškiusių Holivudo aktorių, Johnny Deppas kartais mėgsta pateikti publikai visiškai netikėtas staigmenas. Maloniu siurprizu šią savaitę tapo aktoriaus pasirodymas žurnalo „Revolver“ rengiamuose sunkiosios muzikos apdovanojimuose „Golden Gods“, kur J.Deppas pasirodė kartu su Marilyn Mansonu.

Per trečiadienio vakarą Los Andžele vykusią ceremoniją ne visi iš karto pažino puošnų gitaristą, prisijungusį prie Marilyn Mansono ir jo grupės. Tik atidžiau įsižiūrėjus paaiškėjo, kad pasiimti į rankas gitarą ryžosi aistrą rokui jaučiantis 48-erių J.Deppas, kuris jau gegužę kino teatruose pasirodys vampyro amplua naujajame Timo Burtono filme „Nakties šešėliai“ (angl. „Dark Shadows“).

Beje, ne taip seniai aktorius ir Marilyn Mansonas drauge įrašė Carly Simon 1972-ųjų hito „You’re So Vain“ perkūrinį, kuris pasirodys naujajame, aštuntajame skandalingojo muzikanto albume „Born Villain“.

Tiesa, Marilyn Mansonas per „Revolver Golden Gods“ apdovanojimų ceremoniją visai neketino nuslėpti naujojo scenos partnerio, kuris pasirodymui pasipuošė fetrine skrybėle su plunksnomis, marškiniais trumpomis rankovėmis ir džinsais. „Jei nepažinote mano draugo... Mano asmeninis išgelbėtojas, mano asmeninis gitaros herojus, Johnny Deppas!“, – miniai sušuko amerikiečių rokeris po pirmojo jų kartu atlikto kūrinio „Sweet Dreams“.

J.Deppas taip pat pritarė gitara Marilyn Mansonui dainuojant kitą savo hitą – dainą „The Beautiful People“. Renginio metu buvo akivaizdu, kad aktorius ant muzikinės scenos jaučiasi it žuvis vandenyje. Juk savo karjerą jis pradėjo kaip rokeris, o tik vėliau pasuko į aktorystę.

Marilyn Mansono pasirodymas kartu su Johnny Deppu „Revolver Golden Gods“ apdovanojimuose:



Hollywoodreporter.com žurnalistų teigimu, nors ir gana savotiškai, tačiau savuoju sceniniu kostiumu per „Golden Gods Awards“ J.Deppas įrodė, kad yra vertas Mados ikonos titulo, kurį šiemet jam skyrė Amerikos mados dizainerių taryba (CFDA). Už eklektišką stiliaus pojūtį įvertintas aktorius taps pirmuoju vyru, gavusiu šį titulą per visą CFDA apdovanojimų istoriją.

Lietuvos publika grandiozinį Marilyn Mansono ir jo grupės koncertą, deja, be Johnny Deppo, galės išvysti Kauno „Žalgirio“ – arenoje birželio 12 dieną.

J.Deppą Lietuvoje gerbėjai galės išvysti kiek greičiau, nors ir tik kino teatrų ekranuose. Naujoji fantastinė T.Burtono komedija „Nakties šešėliai“ Lietuvos kino teatrus pasieks gegužės 11.


Šiame straipsnyje: Johnny DeppasMarilyn Mansonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių