J.Jankevičius: protingi politikai moka iš saves pasijuokti

Justinas Jankevičius nėra praleidęs nė vienos „Auksinių svogūnų” ceremonijos – vien dėl jos kasmet balandžio pirmoji jam tapdavo tikra švente.  Šiemet jam teko garbė būti vienu iš šio renginio vedėjų.

„Atvirai pasakysiu – vesti „Auksinius svogūnus” man yra didžiulė garbė, tuo labiau, daryti tai kartu su Arūnu Valinsku. Kaip jis pats kažkada yra sakes, žmonės kalba, kad jis buvo geriausias televizijos laidų vedėjas ir blogiausias Seimo pirmininkas. Taigi bent aš savo ruožtu tikrai tikiuosi iš jo daug ko pasimokyti”, - šypsojosi J.Jankevičius.

BTV laidos „Prajuokink mane” vedėją žavi tai, kad „Auksiniai svogūnai” kiekvienais metais būna kitokie, nuolat keičiasi. „Žiūrėdavau juos nuo pat pirmo karto, kai jie prasidėjo Baltijos televizijoje. Man bus didelė šventė juose dalyvauti, ypač, kai šie metai – ypatingi, rinkimų metai, kai politikai tikrai nesnaudė, dirbo savo darbus ir skandalų buvo per akis”, - kalbėjo vyras, žadėdamas, kad svogūnai tikrai bus įteikti tiems, kam reikia.

J.Jankevičius pabrėžia, kad kiekvieno komiko, tiek Lietuvoje, tiek užsienyje svarbiausia taisyklė visuomet turi būti mokėjimas pasijuokti iš savęs: „Iš kitų juoktis negalima, jei nesugebi pirmiausia iš šono su šypsena pasižiūrėti į save. Protingi politikai supranta, kad pasijuokti iš savęs reikia, tai sveika.  Man patinka tai, kad „Auksiniuose svogūnuose”  nesu mates nė vienos piktos nominacijos – tai yra šmaikštus, linksmas, jokiu būdu ne įžeidžiantis renginys”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių