J.Franco jaunėlis brolis – ant vyrų stiliaus biblijos viršelio

Panašu, kad Holivude įsitvirtino dar vienas širdžių ėdikas. Jis – Dave‘as Franco, jaunasis aktoriaus Jameso Franco brolis, kuris, kaip pats teigia, ketina karjeros siekti savo jėgomis.

Panašu, kad kol kas vaikinui puikiai sekasi, jis ne tik pasirodė komedijoje „Nevykėliai po priedanga“ (angl. „21 Jump Street“) kartu su Channingu Tatumu ir Jonah Hillu, bet ir papuošė populiaraus žurnalo „GQ“ viršelį.

D.Franco „GQ“ pozavo kartu su dar dviem garsiais vyrais: reperiu ir aktoriumi Drake‘u bei seriale „Reklamos vilkai“ (angl. „Mad Men“) vaidinančiu Johny Slattery. Žavioji trijulė papuošė specialų balandžio mėnesio „Stiliaus biblijos“ leidimą, kuriame, kaip nurodoma, vyrai ras „vedlį, kaip šiemet atrodyti pribloškiančiai“.

26-erių aktorius žurnalistams pasakojo, kad kadaise jam atsiskleisti padėjo būtent dramos būrelis. D.Franco taip pat prisipažino anksčiau rašęs lėkštus eilėraščius, o vėliau banaliausius jų žodžius keitęs „protingesniais“ sinonimais, kuriuos rasdavo žodyne.

Dave‘as juokavo ketinęs persidurti tušinuku ranką, jei pamatytų jam vėl klijuojamą brolio vardą. Vos paaiškėjus, kad vaikinas filmuosis juostoje „Nevykėliai po priedanga“, daugelis manė, kad filme pasirodys vyresnysis Franco – Jamesas.

Tačiau tai neužgožė jaunėlio šlovės akimirkų. Filme jis vaidino kvaišalų prekyba užsiimantį vidurinės mokyklos kietuolį. Būtent jį gaudyti teko policininkus po priedanga vaidinantiems Ch.Tatumui ir J.Hillui.

Kaip interviu Collider.com sakė Dave‘as Franco, jis mielai jau išaugtų iš „vidurinės mokyklos vaikino tipo“, tačiau, darbas yra darbas. „Esu 26-erių, bet atrodau 18-os. Jei atvirai, dabar pasiekiau tą tašką, kuriame mielai nebevaidinčiau moksleivių, o įkūnyčiau savo amžiaus žmones. Tačiau aš nesiskundžiu. Gavęs šį vaidmenį labai džiaugiausi, scenarijus buvo puikus, kaip ir komanda. Kai tokios sąlygos, mielai vaidinčiau ir 12-metį, jei tik reikėtų“, – juokavo sparčiai gerbėjus renkantis aktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių