Jessica Simpson „Elle“ viršeliui pozavo nuoga garsiąja Demi poza

Besilaukianti dainininkė ir aktorė Jessica Simpson pasinaudojo Demi Moore patirtimi ir nuoga nusifotografavo žurnalo „Elle“ balandžio mėnesio viršeliui, be to, patvirtino, kad jai turi gimti mergaitė.

Viršelio nuotraukai, kurią žurnalas paviešino trečiadienį, J.Simpson pozavo dešine ranka prisidengusi krūtis, o kairiąja - apkabinusi pilvą. Ji pasipuošusi žiedais ir kabančiais auskarais, o šviesūs jos plaukai krinta ant pečių ir krūtinės.

Žurnalo viduje spausdinama nuotrauka, kurioje stovinčios J.Simpson pilvuką bučiuoja jos sužadėtinis ir būsimo kūdikio tėvas, profesionalus amerikietiškojo futbolo žaidėjas Ericas Johnsonas.

31 metų J.Simpson spalio mėnesį paskelbė, kad laukiasi savo pirmojo vaiko. Su E.Johnsonu ji susitikinėja nuo 2010 metų gegužės.

J.Simpson išgarsėjo būdama 19-os, 1999 metais išleistu debiutiniu albumu „Sweet Kisses“. 2002-aisiais ji ištekėjo už dainininko Nicko Lachey iš vaikinų grupės „98 Degrees“ ir drauge su juo filmavosi realybės televizijoje apie savo, kaip jaunavedžių, gyvenimą. Jų skyrybos įvyko 2006 metais.

Taip sutapo, kad šią savaitę N.Lachey paskelbė apie savo dabartinės žmonos, televizijos asmenybės Vanessos Lachey nėštumą - pora laukia savo pirmojo vaiko.

J.Simpson nuotrauka „Elle“ viršeliui labai primena garsųjį aktorės D.Moore aktą, kuriam ji taip pat pozavo nėščia ir kuris 1991 metais papuošė „Vanity Fair“ viršelį. Ta D.Moore nuotrauka, kurią padarė garsi fotografė Annie Leibovitz, savo laiku sukėlė didelį triukšmą, bet vėliau nuoga panašioms nuotraukoms pozavo ne viena kita besilaukianti įžymybė.

„Elle“ balandžio numeris su J.Simpson nuotraukomis oficialiai prekyboje pasirodys kovo 20 dieną. Interviu tame numeryje dainininkė ir aktorė patvirtina ankstesnius gandus, kad laukiasi mergaitės.

J.Simpson, kurios garsiausias vaidmuo yra 2005-ųjų filme „Hazardo ketvertukas“ (The Dukes of Hazard), 2007-aisiais pradėjo itin sėkmingą drabužių, rankinių ir avalynės liniją.


Šiame straipsnyje: Jessica Simpson

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kvailystė

Kvailystė portretas
Dėl tokių vis daugėjančio nėštukių poelgių belieka tik apgailestauti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių