Jennifer Lopez ir Cameron Diaz: filmavimo aikštelėje mes nesipešėme

Kai dvi ryškios moterys pasirodo tame pačiame filme, dažnai iškyla klausimas – ar jos viena kitos neužgoš, ar nesusipeš ir ar pasidalins įtakos sferas. Naujojoje juostoje „Ko laukti, kai laukies“ lygiaverčius vaidmenis atliko aktorės Cameron Diaz ir Jennifer Lopez. Viešėdamos Ellen DeGeneres pokalbių šou moterys tikino tarpusavyje nesivaržančios.

Šios savaitės laidoje pasirodžiusios C.Diaz ir J.Lopez buvo puikiai nusiteikusios ir paneigė gandus apie jų nesutarimus filmavimo aikštelėje. „Jie tyčia paskleidė tokias kalbas! Girdėjome žmones kalbant, kad nebendravome tarpusavyje arba pešėmės kaip katės“, – stebėjosi šviesiaplaukė.

J.Lopez antrino kolegei sakydama, kad informacija apie tariamus jų nesutarimus pasklido dar iki tol, kol joms pavyko susitikti filmavimo aikštelėje.

Tiesa, kad ir kaip draugiškai aktorės besielgtų tarpusavyje, Holivude vykusios „Ko laukti, kai laukies“ premjeros metu jos buvo žurnalistų lyginamos tarytum konkurentės grožio konkurse. „J Lo nustelbė Cameron Diaz!“, – mirgėjo antraštės po šią savaitę vykusio renginio.

Nors tiek C.Diaz, tiek J.Lopez yra laikomos itin geidžiamomis moterimis, mados kritikai tvirtino, kad šįsyk premjeroje kovą dėl dėmesio laimėjo dainininkė, kurios seksuali, ilga kreminės spalvos suknelė su įspūdinga iškirpte užgožė trumputę, nertą, juodą C.Diaz suknelę.

Juostą „Ko laukti, kai laukies“ režisavo filmų „Auklė Makfi“ ir „Viskas normaliai!“ režisierius Kirkas Jonesas. Drauge su C.Diaz ir J.Lopez naujojoje gyvenimiškoje komedijoje pasirodys visas aktorių žvaigždynas – Brooklyn Decker, Matthew Morrisonas, Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Chace‘as Crawfordas ir kiti.

Komedija „Ko laukti, kai laukiesi“, sukurta pagal to paties pavadinimo bestselerį, Lietuvos kino teatrus pasieks jau šį penktadienį, gegužės 18 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių